14 horkých novinek na pohodový víkend u filmu

Předplatitelé streamovacích služeb, pokud se rozhodnou strávit volné chvíle u své oblíbené videotéky, budou mít o víkendu z čeho vybírat. Netflix si pro diváky nachystal řadu seriálových a filmových novinek, mezi kterými určitě nepřehlédněte korejskou sci-fi Alice in Borderland, HBO zase připravila návrat oblíbených seriálů Euforie a Šerifské hvězdy. Na české VOD služby pak dorazil skvěle hodnocený Šarlatán.

Alice in Borderland

Mladík posedlý videohrami a jeho dva kamarádi se ocitnou v alternativní verzi Tokia, kde se musí účastnit krutých her, aby přežili. (Netflix)

Euforie – Speciál

Cenami Emmy ověnčený dramatický seriál z produkce HBO se vrací se dvěma speciálními epizodami. Poté, co ji Jules opustí na vlakovém nádraží a ona se znovu vrátí k drogám, slaví Rue v prvním díle Vánoce. (HBO GO)

Chirurgický řez

Filozofové, vypravěči i průkopníci v tom, co dělají. Inspirativní dokumentární seriál, ve kterém se čtyři chirurgové zamýšlejí nad svým životem a profesí. (Netflix)

Lara

Mimořádný den má slavnostně završit zásadní klavírní koncert jejího syna. Viktor je však už celé týdny nedostupný a matčiny opakované pokusy navázat komunikaci selhávají. (HBO GO)

Nechte je všechny mluvit

Snímek Nechte je všechny mluvit od režiséra Stevena Soderbergha vypráví příběh slavné spisovatelky (Meryl Streepová), která se vydá na cestu se svými dlouholetými přítelkyněmi, aby se pobavila a vyléčila staré rány. (HBO GO)

Pokoj 2806: Obvinění

Dokumentární seriál o sexuálním skandálu, který v roce 2011 otřásl vysokými kariérními ambicemi francouzského politika Dominiqua Strauss-Kahna. (Netflix)

Rose Island

Idealistický inženýr si u pobřeží Itálie postaví ostrov a založí na něm vlastní stát. Přiláká tím pozornost celého světa a samozřejmě taky italské vlády. (Netflix)

Řekni to nahlas!

Na pokraji nervového zhroucení se zoufalá žena rozhodne požádat o radu nekonvenčního životního kouče. Po vypití lektvaru, který jí předepíše, Giulia náhle nedokáže ovládat to, co říká. (HBO GO)

Sektor

Seriál Sektor, zasazený do vzrušujícího světa mezinárodních financí, sleduje skupinu ambiciózních dvacátníků, kteří se snaží budovat svou kariéru a budoucnost. (HBO GO)

Šarlatán

Strhující životopisné drama výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi na pozadí dobových událostí. Příběh je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška. (O2TV, Aerovod)

Šerifská hvězda – 3. řada

Třetí řada seriálu sleduje Jacka, Angelu a Annu, kteří se vracejí do Liverpoolu, kde jejich příběh před dvaceti lety začal. Zde jsou nuceni čelit nejzákeřnějším nepřátelům v bitvě s minulostí a vybojovat si svobodný život v současnosti. (HBO GO)

The Prom

Parta ne zrovna úspěšných broadwayských herců rozvíří poklidný život městečka v Indianě, když se zastane studentky, která chce jenom vyrazit na ples se svojí přítelkyní. (Netflix)

Vlkochodci

Mladá zaučující se lovkyně se s otcem vydává do Irska, aby tam pomohla s vymýcením poslední vlčí smečky. Vše se ale změní, když se spřátelí se svobodomyslnou dívkou ze záhadného kmene, o němž se říká, že se v noci proměňuje ve vlčí smečku. (Apple TV)

Vzpomínky na Itálii

Londýnský umělec Robert (Liam Neeson) a jeho syn Jack (Micheál Richardson) před lety ztratili svou ženu a matku. Navzájem se odcizili, teď se ale společně vracejí do jejich starého rodinného domu v Toskánsku. (O2TV, Aerovod)

Pokračuj na tipy z minulého týdne