10 skvělých filmů a seriálů, které do konce roku zmizí z Netflixu

Sotva Netflix opustilo těchto deset titulů, víme o dalších, rovněž deseti filmech a seriálech, které se rozloučí s Netflixem do konce tohoto roku. Mezi nejzajímavějšími tituly najdeme pokračování Fantastických zvířat, které Netflix překvapivě uvedl bez české podpory, oscarové drama Zrodila se hvězda nebo dvojici sitcomů, které netřeba představovat, Teorii velkého třesku a Fresh Prince. O případných dalších titulech, které by měly z Netflixu zmizet, bychom Vás informovali.

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

původní název: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, bez titulků, expirace: 12. prosince

Grindelwald splnil svou hrozbu, že uteče z vazby, a začal shromažďovat své stoupence, z nichž většina vůbec nic netušila o jeho skutečných cílech: připravit vládu čistokrevných čarodějů nad všemi nemagickými bytostmi.

Risk

bez titulků, expirace: 13. prosince

Snímek Risk vznikal šest let, které režisérka strávila v bezprostřední blízkosti Juliana Assange v jeho azylu na ekvádorské ambasádě. Poitrasová uváděla film na festivalu v Cannes, ale později snímek přestříhala a z pozitivního portrétu udělala film, který na Assange vrhá ambivalentnější světlo.

This Was Tomorrow

bez titulků, expirace: 14. prosince

Dokument zaznamenává deset let velkolepého hudebního festivalu známého jako Tomorrowland. Snímek nám ukazuje vliv elektronické taneční hudby nejen na lidi v byznysu.

The Bad Education Movie

bez titulků, expirace: 14. prosince

Alfie Wickers je poněkud neortodoxní učitel, jehož výukové metody jsou pro všechny rodiče jeho svěřenců naprosto nepřijatelné. Po dalším z řady jeho učebních fiasek dostala celá třída zákaz uspořádání školního výletu do Las Vegas.

Mezi řádky

původní název: Freedom Writers, české titulky, expirace: 14. prosince

Hilary Swank hraje v tomto poutavém příběhu o dětech ulice vychovaných v pouličních přestřelkách a s drsným postojem k životu – učitelku, která jim chce dát, co potřebují nejvíce: jejich vlastní hlas.

Zbohatni nebo chcípni

původní název: Get Rich or Die Tryin‘, české titulky, expirace: 14. prosince

Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života.

Zrodila se hvězda

původní název: A Star is Born, bez titulků, expirace: 17. prosince

V novém zpracování tragického milostného příběhu narazí ostřílený muzikant Jackson Maine (Bradley Cooper) na mladou zpěvačku Ally (Lady Gaga) a zamiluje se do ní. Ally právě uvažuje o tom, že se vzdá svého snu stát se slavnou zpěvačkou…

Fresh Prince

původní název: The Fresh Prince of Bel-Air, české titulků, expirace: 30. prosince

Život zámožné rodiny Banksových se obrátí vzhůru nohama, když se do jejich vily v Bel-Air nastěhuje protřelý příbuzný z Filadelfie Will.

Teorie velkého třesku

původní název: The Big Bang Theory, české titulků, expirace: 30. prosince

Fyzici Leonard a Sheldon si najdou podobně výstřední kamarády Howarda a Raje. Vše se změní, když se do sousedního bytu přistěhuje aspirující herečka Penny.

Super drbna

původní název: Gossip Girl, české titulků u první řady, expirace: 31. prosince

Parta rozmazlených dospívajících potomků manhattanské smetánky může mít zdánlivě vše, na co pomyslí. Každý jejich krok ale sleduje anonymní bloggerka.