10 originálních filmů, které Netflix uvede v prosinci

Netflix nepoleví ani v posledním měsíci roku a ještě do Vánoc chystá uvést řadu očekávaných filmů. Diváci se mohou těšit na vánoční časovou smyčku, černobílé drama Davida Finchera nebo ambiciózní sci-fi George Clooneyho. Originální tvorbu Netflixu letos zakončí snímek o pěvecké legendě, ve kterém se ve své poslední roli ukáže Chadwick Boseman.

Ostrá

Talentovaná mladá zpěvačka má na oblíbené pěvecké soutěži neuvěřitelný úspěch. Mnohem víc ale touží získat lásku svého otce, který je členem poroty. (2. prosince)

Zase Vánoce

Táta od rodiny se zasekne v časové smyčce a musí pořád dokola slavit Vánoce, i když je naprosto nesnáší. Aspoň konečně zjistí, na čem v životě opravdu záleží. (3. prosince)

MANK

Hollywood 30. let vypadá úplně jinak, když se na něj podíváte očima sarkastického scénáristy a alkoholika H. J. Mankiewicze, který právě dokončuje svého Občana Kanea. (4. prosince)

Nesmrtelná Leyla

Nezdolná žena, její manžel a manželská poradkyně, ke které spolu chodí, zabřednou do zhoubného milostného trojúhelníku a děsivého plánu na získání starodávného rukopisu. (4. prosince)

Vánoční přestřelka

Překazí vraždu jednoho muže a společně pak zabijákům utečou. A navíc ho hledá žena, se kterou se právě seznámil. (4. prosince)

Rose Island

Idealistický inženýr si u pobřeží Itálie postaví ostrov a založí na něm vlastní stát. Přiláká tím pozornost celého světa a samozřejmě taky italské vlády. (9. prosince)

Půlnoční nebe

Osamělý vědec v Arktidě spěchá upozornit astronauty, kteří se vracejí z vesmírné mise, na záhadnou celosvětovou katastrofu. Hlavní role a režie George Clooney. (10. prosince)

The Prom

Parta ne zrovna úspěšných broadwayských herců rozvíří poklidný život městečka v Indianě, když se zastane studentky, která chce jenom vyrazit na ples se svojí přítelkyní. (11. prosince)

Kalifornské Vánoce

Jeho bezstarostnému životu by mohlo brzy odzvonit, a tak se nechá najmout jako pomocník na ranči a zkusí přimět farmářku, aby těsně před Vánoci prodala rodinné pozemky. (14. prosince)

Ma Rainey – matka blues

V roce 1927 se v nahrávacím studiu v Chicagu sešla Ma Rainey se svojí kapelou, ale brzy tam zavládla napjatá atmosféra. (18. prosince)

Pokračuj na nejočekávanější filmy a seriály měsíce prosince nejen na Netflixu