Jackass dorazili na Netflix

Jak možná víte z týdenního přehledu netflixovských novinek, mezi nejnovější tituly na této službě se zařadil spin-off populárních Jackass, Děda mizera. A to rovnou ve dvou verzích. Netflix ale překvapil a do obsahu přidal další tři původní Jackass filmy s českými titulky.

Jackass: Film

Johny Knoxville a jeho ztřeštěná partička si hrají na pandy v Japonsku, udělají poprask na golfovém hřišti, blbnou s aligátory a vyvádějí spoustu dalších šíleností. První z filmů MTV o kouscích, které doma radši nezkoušejte. Hrají profi sebevrazi Johnny Knoxville, Steve-O a další.

Jackass 2.5

Johnny Knoxville, Steve-O a celá banda z Jackassu jsou zpátky a vymýšlejí ještě nestydatější fórky a šílenější lumpárny. Záběry ze zákulisí přinášejí fanouškům další porci vylomenin Johnnyho Knoxvilla, Steva-O a jejich podařených kumpánů.

Jackass 3

Johnny Knoxville se po dlouhé pauze vrací na scénu a pouští se do zbrusu nových kejklí s divou zvěří, kousků v nebezpečných výškách a dalších šíleností. Díky vysoké návštěvnosti v prvním týdnu po uvedení byl nejúspěšnější snímek ze série Jackass jedním z 25 top filmů roku.

Jackass: Děda Mizera

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. Johnny Knoxville se v téhle šokující komedii pomocí hory make-upu změní v nezbedného staříka.

Jackass: Děda Mizera .5

Irving Zisman pokračuje ve svých senilních vylomeninách v dalším dílu série Jackass, který obsahuje dosud nezveřejněné záběry z původního filmu. Johnny Knoxville, Catherine Keener a Spike Jonze přivádí zpátky na scénu populárního darebného staříka.