Godzilla a Kong si to možná rozdají na Netflixu

Godzilla vs. Kong

Po stopách Mulan a Wonder Woman 1984, které ve světě upřednostnily uvedení na streamu, se s největší pravděpodobností vydá i vzájemný střet nejslavnějších monster stříbrného plátna, Godzilly a King Konga. Zájem o film projevily služby Netflix a HBO Max.

Dva největší rivalové na poli streamovacích služeb, Netflix a HBO Max projevili velký zájem o zakoupení filmu Godzilla vs Kong, který by za normální situace šel do kin v květnu 2021. Podle Hollywood Reporteru má mírně na vrch Netflix, který je ochoten za snímek zaplatit více jak 200 milionů dolarů. To by určitě hrálo do karet i českým divákům, protože HBO Max je služba dostupná pouze v USA. Na druhou stranu, kdyby Godzilla vs Kong zakotvil právě na HBO Max, film by s velkou jistotou šel také do kin, jako tomu je právě u druhé Wonder Woman. A co si budeme podívat, takový film patří a vždycky patřit bude do kin.

Godzilla vs Kong je pokračováním tzv. série MonsterVerse, do které patří filmy Godzilla (2014), Kong: Ostrov lebek (2017) a Godzilla II Král monster (2019).