Boss Level: Akční nářez s časovou smyčkou unikl na internet

boss level trailer

V tentýž den, kdy došlo k oznámení, že práva na uvedení několikrát odloženého snímku Boss Level zakoupila služba Hulu, film stihl uniknout na internet. Skvěle hodnocené akční béčko přitom mělo vyjít až příští rok. Na internetu se překvapivě objevily i oficiální české titulky od Bontonfilmu.

Boss Level je nejnovější film Joea Carnahana (A-Team, Mezi vlky, Šofér), o kterém bylo v posledních měsících hodně slyšet. Internet totiž zaplavily nadšené reakce, které Boss Level posbíral během premiéry na festivalu SXSW. Film již ohodnotila také první stovka diváků z ČSFD, která festivalové ohlasy vesměs potvrdila.

O samotném filmu se píše jako o akčním nářezu, na který není nikdo připraven. Film využívající časovou smyčku je prý nahláškovanou poctou devadesátek s originálními nápady a skvělou hereckou sestavou, v čele s marveláckým Frankem Grillem a stále charismatickým Melem Gibsonem.

Stále oblíbenější streamovací služba Hulu stihla již tento rok uvést film Palm Springs, který rovněž zachytil hlavního hrdinu ve spárech časové smyčky. Nejlepší komedie tohoto léta byla dokonce uvedena v českých kinech díky distribuční společnosti Aerofilms. S uvedením Boss Level do kin se však zatím nepočítá…

Oficiální plakát ke snímku Boss Level.