TOP 20: Žebříček sledovanosti Netflixu za měsíc září

žebříček sledovanosti netflix

Nikterak překvapující žebříčky sledovanosti filmů a seriálů na Netflixu za celý měsíc září tohoto roku. Přispěli jste k jejich sestavení?

Žebříček sledovanosti filmů na Netflixu v Česku za měsíc září

10. Odstřelovač

Hrdinou Odstřelovače je elitní snajpr, který se ocitne v nezáviděníhodné situaci, když je obviněn z pokusu o atentát na amerického prezidenta.

9. Enola Holmesová

Při pátrání po nezvěstné matce dokáže neohrožená Enola Holmesová přechytračit i svého staršího bratra Sherlocka a pomoct mladému lordovi na útěku.

8. Rambo: Poslední krev

John Rambo se konečně vrátil domů. Usadil se na ranči v Arizoně a své běsy zabijácké minulosti se snaží vyhnat klidným životem kovboje v americkém zapadákově.

7. Učitelka

Zdánlivě empatická a laskavě vyhlížející učitelka manipuluje prostřednictvím svých žáků jejich rodiči za účelem osobního obohacení, ať už v podobě materiálních výhod, či dokonce vidiny milostného poměru.

6. Ali ví, po čem muži touží

Ali Davisová (Taraji P. Henson) je úspěšná sportovní agentka, kterou se její mužští kolegové snaží vystrnadit. Po divokém večírku se svými dívkami nějak záhadně získá schopnost slyšet myšlenky mužů.

5. Harry Potter a Kámen mudrců

O svých jedenáctých narozeninách Harry Potter (Daniel Radcliffe) zjistí, že je mocný čaroděj, na kterého čeká místo ve Škole čar a kouzel v Bradavicích.

4. Ďábel

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké.

3. Chůva na zabití: Krvavá královna

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo.

2. Láska se zárukou

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří!

1. Sociální dilema

Ve filmu na pomezí dokumentu a dramatu varují odborníci na moderní technologie před sociálními sítěmi, které sami vytvořili.

Žebříček sledovanosti seriálů na Netflixu v Česku za měsíc září

10. Mimi šéf: zpátky ve hře

S pomocí svého staršího bratra a spolupachatele Tima se Mimi šéf prodírá drsnou firemní džunglí společnosti BabyCorp a snaží se dosáhnout nemožného: rovnováhy mezi prací a soukromím.

9. Julie and the Phantoms

Dospívající Julie v sobě objevuje lásku k hudbě a životu a pomáhá fantomům – triu klučičích duchů – vybudovat kapelu, kterou nestačili rozjet za života.

8. Cobra Kai

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. Další pokračování série filmů Karate Kid.

7. Zaklínač

Geralt z Rivie, nájemný zmutovaný lovec příšer, cestuje za svým osudem bouřlivým světem, kde lidé jsou často ohavnější než různé bestie.

6. Jurský svět: Křídový kemp

Šest teenagerů, kteří si přijeli užít dobrodružství v táboře na druhé straně Mlžného ostrova, musí začít spolupracovat, aby přežili dinosaury, kteří ostrov pustoší.

5. Ratchedová

Je rok 1947 a Mildred Ratchedová začíná pracovat jako ošetřovatelka ve špičkovém psychiatrickém ústavu. Za jejím dokonale upraveným zevnějškem se ale skrývá čiré zlo.

4. Papírový dům

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.

3. Away

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars.

2. Umbrella Academy

Odcizení sourozenci s výjimečnými schopnostmi se znovu setkají po smrti svého otce a odhalí šokující rodinná tajemství a nebezpečí pro celé lidstvo.

1. Lucifer

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd.