23 nejlepších filmů uvedených zdarma během října

filmy uvedené zdarma

O tom, že filmy lze sledovat zdarma a legálně, již tradičně přesvědčují oblíbené videotéky. Největší pochvalu za počet uvedených filmů za měsíc říjen zasluhují Televize Seznam a služba iPrima. Dokážete si z nabídky filmů vybrat i vy?

Aerofilms na Televizi Seznam

Divoká stvoření jižních krajin

Příběh šestileté dívky, která žije se svým otcem „na konci světa“ v Louisianě. Magický snímek vnímaný jako metafora současné Ameriky získal hlavní cenu na festivalu v Sundance a cenu za nejlepší debut na festivalu v Cannes.

Divoké historky

Šest divokých historek spojuje téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů. Čeho je ale moc, toho je příliš.

Jackie

Když je JFK zvolen prezidentem USA, stává se Jackie Kennedy (Natalie Portman) jednou z nejmladších prvních dam v historii. Pro její vřelost, eleganci a vybraný vkus ji brzy obdivují miliony lidí po celém světě.

Jeden musí z kola ven

Píše se rok 1973 a britská tajná služba MI6 se pokouší ve svém středu nalézt sovětského špiona a udržet Spojené království v bezpečí. K odhalení „krtka“ je povolán z předčasného důchodu George Smiley (Gary Oldman).

Královská aféra

Královská aféra je příběhem vášnivé a zakázané lásky, která změnila celý národ. Lásky, která propukla na začátku 70. let 18. století mezi Johanem Struenseem, německým lékařem pološíleného dánského krále Kristiána VII., a jeho manželkou, mladičkou královnou Karolinou Matyldou Hannoverskou.

Líná zátoka

Líná zátoka představí slavné herce ve velmi neotřelých hereckých polohách. Zábavná francouzská komedie odehrávající se v nádherně nasnímaných exteriérech severní Francie ukazuje, že i Francouzi si umí dělat legraci sami ze sebe.

Paterson

Paterson (Adam Driver) je řidič autobusu ve stejnojmenném městečku Paterson. Každý Patersonův den je zdánlivě stejný jako ten předešlý: projíždí trasou své linky, pozoruje město ubíhající před čelním sklem a poslouchá úryvky rozhovorů.

Pestrobarvec petrklíčový

Na chátrajícím šlechtickém sídle žije sběratelka motýlů Cynthia se svou milenkou Evelyn a ve svém svébytném a poněkud výstředním světě se oddávají rafinovaným erotickým hrám.

Rodinné štěstí

Když vás okolnosti donutí ubytovat příbuzné u sebe doma, nebývá to žádný med. Stačí chvilka a jeden je podrážděný, druhý ukřivděný a třetí vám závidí auto. S přibývajícím počtem dní strávených v jednom bytě graduje tahle výbušná situace do sledu vtipných, dramatických i absurdně banálních historek

Vzkaz v láhvi

Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz v láhvi až na stůl kriminálního Oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy. Detektiv Carl Mørck a jeho asistent Assad jsou vtaženi do temného případu vraždícího psychopata.

Zabijáci

Kdo stojí za 20 let starou sérií vražd a znásilnění? Všechny stopy vedou ke skupině studentů prestižní internátní školy, jako pachatel byl však odsouzen místní podivín.

Filmy česky a zadarmo na Youtube

Pat a Mat ve filmu

Známí nešikové v roce 2016 slavili 40 let od svého vzniku, a byť se na stříbrném plátně ještě nepředvedli, pro kutily jejich kalibru to přeci nemůže být problém. Obzvlášť, když mají na půdě krabice plné filmů a pod schody promítačku, na které fanouškům své příhody rádi odpromítají…

Smrtelné historky

Smrtelné historky jsou trikový povídkový celovečerní film, který kombinuje hrané akce s 3D a 2D animací, vedenou loutkou a zadní projekcí. Skládá se ze tří příběhů Dědek Kaktusák, Maják, Velkej chlap a tří krátkých blackoutů Na draka.

Správce statku

Vzal svoji ženu, děti, zvířata, kamarády a všichni společně natočili příjemný celovečerní film za rozpočet doslova a do písmene rodinný. Rodina Martina Duby hraje rodinu pana Kuby a jejich kamarádi hrají jejich kamarády.

iPrima

Bez soucitu

Osobní asistent amerického ambasa-dora v Paříži James Reece (Jonathan Rhys Meyers) má vše, co úspěšný muž potřebuje mít. Atraktivní přítelkyni, luxusní byt a skvěle placenou práci. Jediné, po čem touží… dostat se do pořádné akce.

Eva tropí hlouposti

Michal Nor se po letech v cizině vrací domů k tetě Pa a sestře Evě, která právě přijela z penzionátu. Jsou filmy, které nestárnou. V této komedii nás o tom přesvědčí herecký koncert Nataši Gollové a Oldřicha Nového.

Mafiánovi

Kdysi měl všechny a všechno pod palcem. Ale časy se mění. Bývalý mafiánský boss Giovanni Manzoni (Robert De Niro), jeho rázná manželka Maggie (Michelle Pfeiffer) a jejich dvě děti jsou za příkladnou spolupráci se zákonem umístěni do programu na ochranu svědků.

Na špatné straně

Otupělý policejní veterán Ridgeman (Mel Gibson) a jeho náladový mladší kolega Anthony (Vince Vaughn) jsou suspendováni ze služby poté, co do médií unikne videozáznam jejich svérázných metod. Bez prostředků a velkých šancí se oba zatrpklí vojáci vydají do kriminálního podsvětí.

Obchodník se smrtí

Obchodník se smrtí je akční dobrodružný příběh podle skutečné události, který se odehrává ve světě mezinárodního obchodu se zbraněmi. Příběh filmu pojednává o pozoruhodných výkonech obchodníka se zbraněmi Yuriho Orlova (Nicolas Cage).

Poklad na stříbrném jezeře

Kdesi vysoko v horách je ukryto pohádkové bohatství – zlatý poklad, který po staletí střeží Tonkawové před chamtivými bělochy. A jak už to tak bývá, vždy se najde někdo, kdo lační po bohatství a nezastaví se před ničím.

Tísňová linka

Tísňová linka je bravurně natočený napínavý thriller s okouzlující Halle Berry v hlavní roli. Její Jordan je zkušená operátorka tísňové linky, které změní život volání zoufalé dívky, jež se právě stala obětí únosu.

Věčně mladá

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let.

Vrtěti ženou

Mladý doktor Mortimer Granville nabídne své služby Robertu Dalrympleovi, který se specializuje na ženské nemoci, především na v tu dobu velice oblíbenou „hysterii“, kterou vykládá jako důsledek „přecitlivělé dělohy“ a vypracoval si i vlastní léčbu.