The Wolf of Snow Hollow: Zasněžený horor s vlkodlaky

Očekávaný hororový snímek dostal svůj první oficiální trailer a plakát. Ve své poslední roli a zároveň v jedné z hlavních v rámci filmu se zde objeví známý (a bohužel nedávno zesnulý) herec Robert Forster (El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta, Jackie Brown). Podívejte se na upoutávku a plakát níže!

O režii a scénář filmu se postaral Jim Cummings (Thunder Road), který zde ztvárňuje i jednu z postav. Příběh sleduje maloměstského šerifa, pronásledovaného životními trablemi v čele s manželstvím v troskách, rebelující dcerou a sérií nevyřešených záhadných vražd na krku. Ty vraždy vypadají, jako by je neměl na svědomí člověk, ale jakási nelidská stvůra. Vlkodlak.

Prostředí zasněženého horského městečka slibuje vskutku mrazivou hororovou atmosféru. Z traileru to navíc patrné není, ale snímek je vlastně mixem hororu a komedie, což zní rozhodně zajímavě.

Mimo dvou zmíněných aktérů se ve filmu představí Riki Lindhome, Chloe East, Jimmy Tatro, Marshall Allman, Annie Hamilton, Neville Archambault, Jessica Park, Demetrius Daniels, Will Madden, Laura Coover, Kelsey Edwards, Skyler Bible, Hannah Elder, a další.

Film vyšel na VOD již 9. října, uveden byl i ve vybraných amerických kinech.

Oficiální plakát ke snímku The Wolf of Snow Hollow.