17 novinek, které v týdnu přichází na Netflix

novinky netflix

Na Netflix míří minimum filmů, zato netrpělivě očekávaný Chicagský tribunál s oscarovými ambicemi nebo skvělá gangsterka Gentlemani. Příštích sedm dní hraje do karet nejen fanouškům dokumentárních počinů, ale také zajímavých seriálů.

Na chatě s Bertem Kreischerem

Komik Bert Kreischer žije naplno, ale teď mizí na chatu, aby si trochu pročistil hlavu, tělo i duši. A pozval si k tomu pár svých známých vtipálků. (1. řada, 13. října)

Blackpink: Light Up the Sky

Za jejich raketovým vzestupem stojí léta dřiny, velké sny i spousta překážek, které společně musely překonat. Příběh korejské dívčí skupiny Blackpink. (dokumentární, 14. října)

Tři smrti Marisely Escobedo

Dokument o matce a její neúnavné snaze dostat do vězení vraha, který ji připravil o dceru a na kterého byla spravedlnost v Mexiku krátká. (dokumentární, 14. října)

Arrow

Z bohatého playboye se stane pomstychtivý superhrdina v kápi, který chrání město před zloduchy vyzbrojený jen lukem a šípy. Podle komiksu Green Arrow z dílny DC Comics. (7. řada, 15. října)

Bestiář mladé chůvy

Středoškolačka se přidá do tajného společenství chův a pustí se do boje se strašákem a jeho příšerami. Ti totiž unesli chlapce, kterého měla o Halloweenu na starost. (15. října)

Brahms: The Boy II

Po dramatické události se rodina přestěhuje na odlehlé sídlo, kde si synek oblíbí jednu panenku. Ta vypadá jako živá, ale možná nebude úplně nejhodnější. (15. října)

Gentlemani

Americký drogový boss se rozhodne prodat svůj výnosný byznys s marihuanou v Británii a spustí tím sérii intrik, podvodů a nechutných her o to, kdo ho získá. (15. října)

Oko v oblacích

Složitou misi s cílem zadržet nepřátelské cíle musí ukončit útok pomocí dronů. Politici a armádní velení tak řeší dilema, jak moc jim záleží na životě jedné civilistky. (15. října)

Příběh malé Roony

Dokument zachycuje příběh malé holčičky z indického venkova, která trpí hydrocefalem. Když její fotky obletí svět, dostane šanci na operaci – ta jí možná změní život. (dokumentární, 15. října)

Social Distance

Antologie příběhů natočená v izolaci, která přináší temný i humorný pohled na to, jak se lidé snaží zůstat v kontaktu, i když se nesmí fyzicky stýkat. (1. řada, 15. října)

Domov jako ze sna

Svým jedinečným stylem plní Shea a Syd z ateliéru Studio McGee různým rodiným sny o dokonalém bydlení podle jejich představ. (reality-tv, 16. října)

Francouzská revoluce

V alternativní verzi Velké francouzské revoluce objeví budoucí vynálezce gilotiny nemoc, která nutí šlechtice vraždit obyčejné lidi. (1. série, 16. října)

Grand Army

Pět studentů z největší státní střední školy v Brooklynu sní o lepší budoucnosti. Ze všech sil se snaží přežít, uspět a vymanit se ze svého chaotického světa. (1. řada, 16. října)

Chicagský tribunál

To, co bylo v roce 1968 zamýšleno jako pokojný protest proti sjezdu demokratů, se změnilo ve vlnu násilí a střetů s policií. Organizátoři protestů, včetně Abbieho Hoffmana, Jerryho Rubina, Toma Haydena a Bobbyho Sealea, byli obviněni z podněcování nepokojů a soudní proces, který následoval, je jedním z nejznámějších vůbec. (16. října)

Někdo musí zemřít

Ve Španělsku padesátých let 20. století povolají rodiče svého syna z Mexika domů, aby ho seznámili s jeho snoubenkou. Jenže on si s sebou přiveze baleťáka! (minisérie, 16. října)

Star Trek: Discovery

Po sto letech klidu vypukne mezi Federací a Klingonskou říší válka, jejíž ústřední postavou je zdiskreditovaný důstojník Hvězdné flotily. (nové díly, 16. října)

Nevyjasněné záhady

Legendární dokumentární seriál se vrací na obrazovky s další várkou záhadných zmizení, šokujících vražd, nadpřirozených setkání a dalších skutečných případů. (2. série, 19. října)