Kde sledovat film Naprostí cizinci online

Naprostí cizinci online

Naprostí cizinci jsou veleúspěšná italská komedie z roku 2016, která se dočkala celé řady remaků po celém světě (u nás se chystá Známí neznámí). Kde sledovat tuto konverzační komedii online?

Naprostí cizinci online na Edison

Originální snímek aktuálně nabízí pouze filmová služba Edison (edisonline), která funguje formou předplatného. Za 155 korun měsíčně zde získáte přístup ke stovkám festivalových snímkům, které většinou na jiných službách nenajdete. Výborný remake natočili Němci (Téměř dokonalá tajemství), který si můžete právě teď vypůjčit na O2TV, Kuki nebo Starmax.

Skupina přátel se schází k pohodové večeři. Znají se důvěrně celé roky a také další setkání by se neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek na to, co bylo… kdyby se nezrodil zdánlivě nevinný nápad: dát mobilní telefony na stůl a sdílet každou SMS i každý příchozí hovor. Kolik toho o sobě nesmíme vědět, abychom mohli zůstat přáteli, milenci, manželi, rodiči…? Během jediného večera se ukáže, že až příliš mnoho. I ti, které známe, mohou totiž být naprostými cizinci.