20 nejzajímavějších novinek, které v týdnu míří na Netflix

netflix novinky týdne

Koncem září a začátkem října přichází na Netflix řada zajímavých novinek, od nestárnoucích filmových klasik, až po nové seriály z produkce Netflixu. Za pozornost určitě stojí očekávaný snímek z originální Netflix tvorby Kluci z party, ve kterém se představí i Jim Parsons, představitel Sheldona z Teorie velkého třesku.

Amundsen

Výpravný filmový portrét dobrodruha, který vyplňoval prázdná místa na mapě, dobyl jižní pól a jako první dosáhl se svými expedicemi obou pólů zeměkoule. (29. září)

Tři blízcí neznámí

Bobby, Eddy a David přišli na svět v New Yorku na začátku 60. let jako jednovaječná trojčata. Hned po narození ale byli rozděleni a adoptováni různými rodinami. (dokument, 30. září)

Daria

Psychiatr si dá rande se záhadnou ženou, která ale po schůzce zmizí, a oba na sebe znova narazí až v léčebně. Jenže není jediný, kdo ji hledá. (30. září)

Kluci z party

Narozeninová párty v New Yorku roku 1968. Nezvaný host a opilecká hra. Sedm gayů se musí vypořádat s potlačovanými city a nepříjemnými pravdami. (30. září)

Arctic: Ledové peklo

Muž havaruje s letadlem uprostřed nedozírné ledové pustiny. Každý den dodržuje rutinní úkony a doufá, že se dočká záchrany. (1. října)

Čarodějky

Nová studentka na církevní škole zapadne do party čarodějek, které se nebojí použít svoji moc proti těm, kdo jim zkříží cestu. Třeba i proti vlastním rodičům. (1. října)

Denní světlo

Sylvester Stallone se v závodě s časem snaží vyvést na povrch skupinu cestujících, kteří uvízli ve zříceném tunelu 100 stop pod řekou Hudson, ve filmu Roba Cohena Denní světlo. (1. října)

Dentista

Nejnepříjemnější věcí v životě mnoha lidí je právě návštěva zubního lékaře. Tím je Dr. Alan Feinstone, bohatý, úspěšný a strašlivě závislý na čistotě. Tato jeho vášeň pro čistotu je přímo chorobná. (1. října)

Dobrý den, Verônico

Nenápadná policejní úřednice se stane svědkyní sebevraždy a rozhodne se na vlastní pěst vyšetřit dva nevyjasněné případy zneužívání žen. (1. série, 1. října)

Halloween

V roce 1963 o Halloweenské noci ubodal šestiletý Michael svou patnáctiletou sestru Judith. Po patnácti letech v ústavech se mu podaří právě v předvečer všech svatých utéct. (1. října)

Může to potkat i vás

Policajt v restauraci u sebe nemá drobné, a tak servírce nabídce budoucí výhry v loterii. A tohle překvapivé spropitené jí naprosto změní život. (1. října)

Noc hrůzy

Víte, co se stane, když zjistíte, že váš soused je upír, a vy jste jen dítě? Patrně vám nikdo neuvěří. Takže se budete muset o celou záležitost postarat sami. (1. října)

Octav

Čtyřiaosmdesátiletý muž se vrací domů, aby prodal rodinné sídlo, ve kterém na něho číhají plíživé vzpomínky na nevyřešená traumata z dětství. (1. října)

Oktoberfest: krev a pivo

Na začátku 20. století se ambiciózní sládek Curt Prank rozhodne brutálními metodami vybudovat pivovar, který ovládne lukrativní mnichovský Oktoberfest. (1. série, 1. října)

Spider-Man: Paralelní světy

Když je po kousnutí radioaktivním pavoukem záhadně obdařen superschopnostmi, stane se z dospívajícího Milese Moralese z Brooklynu jedinečný Spider-Man. (1. října)

Sláva

Americká občanská válka, druhá polovina 19. století. Mladý kapitán federální armády Robert Gould Shaw přežije zranění v bitvě díky pomoci černošského hrobníka Johna Rawlinse. (1. října)

Stan a Ollie

Životopisné drama vychází z osudů snad nejslavnějšího komediálního dua, které vytvořili Stan Laurel a Oliver Hardy. Snímek mapuje nepříliš známé okolnosti poslední fáze jejich spolupráce. (1. října)

Emily in Paris

Marketingová manažerka Emily Cooperová sbalí v Chicagu kufry a odjede za prací snů do Paříže. V novém životě musí řešit pracovní trable, přátele i lásku. (1. série, 2. října)

Upíři v Bronxu

Bronx jako by měnil na čtvrť pro boháče. Jenže tři místní borci mají pro strach uděláno, odhalí děsivý plán a nedopustí, aby někdo vysál život z jejich čtvrti. (2. října)

David Attenborough: Život na naší planetě

Známý moderátor se ohlíží za svým životem a historií vývoje života na Zemi. Truchlí nad ztrátou divočiny a přichází s vlastní vizí budoucnosti. (4. října)

Pokračuj na Nejpopulárnější filmy a seriály minulého týdne na Netflixu