TOP 20: To nejpopulárnější na Netflixu za poslední týden

nejpopulárnější na Netflixu za poslední týden

Další týden se pomalu chýlí ke konci a nastává tak čas pro další přehled toho nejpopulárnějšího na streamovací službě Netflix. Které filmy a seriály za posledních sedm dní zde patřily k nejsledovanějším titulům v Česku?

Nejpopulárnější filmy na Netflixu tohoto týdne

10. Zdravotník

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu.

9. Harry Potter a Kámen mudrců

O svých jedenáctých narozeninách Harry Potter (Daniel Radcliffe) zjistí, že je mocný čaroděj, na kterého čeká místo ve Škole čar a kouzel v Bradavicích.

8. Chůva na zabití

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel.

7. #Žiju

Smrtící virus zasáhne město a osamělý muž se ocitne v pasti. Uvězněný ve svém bytě bez spojení s okolním světem se snaží najít pomoc a cestu ven.

6. Můj příběh

Mladá talentovaná Elizabeth rezignuje na úspěšnou kariéru baletky kvůli osudové lásce. Muž jejího srdce má však dvojí tvář, a tak Elizabeth v jediném okamžiku ztratí úplně vše, na čem jí v životě záleželo.

5. Ďábel

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké.

4. Láska se zárukou

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří!

3. Učitelka

Ředitelka základní školy svolává mimořádnou rodičovskou schůzi, neboť o zdánlivě empatické a laskavě vyhlížející třídní učitelce Drazděchové se říká, že prostřednictvím svých žáků manipuluje jejich rodiči.

2. Chůva na zabití: Krvavá královna

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo.

1. Sociální dilema

Ve filmu na pomezí dokumentu a dramatu varují odborníci na moderní technologie před sociálními sítěmi, které sami vytvořili.

Nejpopulárnější seriály na Netflixu tohoto týdne

10. Challenger: Poslední let

Dokumentární seriál o přípravách startu raketoplánu Challenger a o tom, co následovalo po jeho explozi, ke které došlo 28. ledna 1986.

9. Ratchedová

Je rok 1947 a Mildred Ratchedová začíná pracovat jako ošetřovatelka ve špičkovém psychiatrickém ústavu. Za jejím dokonale upraveným zevnějškem se ale skrývá čiré zlo.

8. Zaklínač

Zaklínač Geralt, mutant a lovec příšer, těžce hledá svoje místo ve světě, kde lidé jsou často ohavnější než zvěř.

7. Baby

6. Papírový dům

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.

5. Proměna domácnosti: Vysněné bydlení

Odbornice na proměnu domácností Clea a Joanna pomáhají hvězdám i obyčejným lidem vyřazovat, třídit a skladovat věci, aby jejich domovy prokoukly.

4. Julie and the Phantoms

Dospívající Julie v sobě objevuje lásku k hudbě a životu a pomáhá fantomům – triu klučičích duchů – vybudovat kapelu, kterou nestačili rozjet za života.

3. Umbrella Academy

Odcizení sourozenci s výjimečnými schopnostmi se znovu setkají po smrti svého otce a odhalí šokující rodinná tajemství a nebezpečí pro celé lidstvo.

2. Away

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars.

1. Lucifer

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd.