Nejlepší hororové seriály na Netflixu

nejlepší hororové seriály netflix

U dobrého hororu se má člověk bát. Na Netflixu se i skvěle pobaví, protože většina zdejších titulů funguje i po humorné stránce. Tohle jsou nejlepší seriálové horory na Netflixu, kterým by měl dát šanci každý fanoušek pokleslého žánru.

Ash vs Evil Dead

Třicetidílný seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu.

Černé zrcadlo

Sci-fi antologie odkrývá zvrácenou budoucnost technologií, kde se ty nejlepší vynálezy lidstva střetávají s jeho nejnižšími pudy.

iZombie

Olive „Liv“ Morre je studentka medicíny, která se po jedné vysokoškolské pařbě probudí jako zombík. Aby zůstala alespoň částečně lidsky při smyslech, musí pravidelně svačit mozky mrtvol.

Království zombie

Královstvím se šíří podivné zvěsti o nemocném králi a korunní princ se stává jedinou nadějí lidu v boji proti záhadné chorobě, která zemi pomalu zachvacuje.

Marianne

Slavnou autorku hororů přiláká k návratu její rodné město, kde zjistí, že zlý duch, který ji trápí ve snech, teď dělá pořádnou spoušť ve skutečném světě.

Nad ránem

Los Angeles je teď možná postapokalyptická pustina, ale není to tak hrozné. Pro přeživšího průměrného studenta Joshe Wheelera je to vlastně změna k lepšímu.

Od soumraku do úsvitu

Televizní seriál natočený podle kultovního filmu Od soumraku do úsvitu autorů Roberta Kurtzmana, Roberta Rodrigueze a Quentina Tarantina z poloviny 90. let.

Ratchedová

Je rok 1947 a Mildred Ratchedová začíná pracovat jako ošetřovatelka ve špičkovém psychiatrickém ústavu. Za jejím dokonale upraveným zevnějškem se ale skrývá čiré zlo.

Sabrinina děsivá dobrodružství

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci.

Santa Clarita Diet

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu.

Scream

Volné pokračování slavné hororové série Vřískot zamířilo na televizní obrazovky MTV a posléze na Netflix. Byly natočeny celkem tři série.

Stranger Things

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka.

The Haunting

Roztříštěná rodina bojuje se strašlivými vzpomínkami na svůj bývalý domov a děsivé události, které je z něj nakonec vyhnaly. Uvedení druhé série s sebou přinese nový příběh.

The Originals

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu

Vlčí mládě

Vlčí mládě je napínavé drama o proměně a zakázané lásce současných teenagerů. Jde o svěží a odlišný pohled na stejnou látku jako ve filmu Školák vlkodlak z roku 1985 s Michaelem J. Foxem.

Zámek a klíč

Otec tří dětí je zavražděn. Sourozenci se tak nastěhují do domu, který je plný klíčů proměňujících realitu.

Živí mrtví

Kdo je chodící smrt? Zombie, kam se podíváš, nebo hrstka vyčerpaných lidí v děsuplném prostředí? Zemi ovládly položivé zrůdy. Boj zbytků lidstva o přežití v postapokalyptickém světě může začít.

Pokračuj na nejlepší filmové horory na Netflixu