Kde sledovat televizi ČT 24 online

čt 24 online

ČT 24 je první zpravodajský kanál v České republice, který vysílá čtyřiadvacet hodin denně od roku 2005. Kde sledovat tento program online?

ČT24 online na iVysílání

Veřejnoprávní zpravodajskou televizi můžete sledovat v živém vysílání jednoduše na stránkách iVysílání a pod záložkou Živě. Zde Česká televize nabízí i další své televizní stanice ke sledování na internetu. iVysílání rovněž funguje jako seriálová a filmová videotéka.

ČT24 online na vlastním webu

Internetové stránky této televize nabízí divákům nejen sledování živého vysílání po celých čtyřiadvacet hodin denně, většina zpráv se zde vyskytuje také ve psané podobě. Zpravodajský portál ČT24.cz patří k nejlepším a nejdůvěryhodnějším serverům v Česku. Nejdůležitější témata současnosti (koronavirus, volby) jsou zde přehledně oddělena.

ČT24 online v chytrém telefonu

Česká televize umožnuje živá sledování prostřednictvím chytrých telefonů. Stačí si nainstalovat aplikaci iVysílání České televize, případně aplikaci, která se věnuje výhradně tomuto televiznímu kanálu.

ČT24 online u televizních poskytovatelů

Televizní programy České televize jsou ve všech základních balíčcích poskytovatelů internetového vysílání. Zpravodajský kanál tak můžete sledovat v živém vysílání nebo ze záznamů starých až několika dní.