20 seriálů, kterými si zamilujete Netflix

20 seriálů na netflixu

Zvažujete Netflix? Tak pro Vás máme dvacet seriálových tipů, kterými se do Netflixu zamilujete.

Seriály z originální tvorby Netflixu

Americký vandal

Těsně po úspěchu jejich prvního dokumentu hledají Peter a Sam nový případ a vyberou si znepokojivou záhadu z Washingtonské střední školy.

Daredevil

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Nyní bojuje s nespravedlností za dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorské čtvrti Hell’s Kitchen.

Gangy z Birminghamu

Píše se rok 1919 a nechvalně proslulý gang v anglickém Birminghamu vede zločinecký boss Tommy Shelby, který se chce dostat nahoru bez ohledu na okolnosti.

Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

Dva agenti FBI se na konci 70. let ve snaze pomoci rozvoji kriminalistiky odhodlali ponořit do psychologie vraždy a přiblížit se znepokojivě blízko skutečným netvorům.

Narcos

Drogový baron Pablo Escobar je čím dál mocnější a kolumbijská a americká policie se tak musí postavit protivníkovi, který pro udržení svého impéria udělá cokoliv.

Papírový dům

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.

Sexuální výchova

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu.

Stranger Things

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka.

Zaklínač

Zaklínač Geralt, mutant a lovec příšer, těžce hledá svoje místo ve světě, kde lidé jsou často ohavnější než zvěř.

Ostatní seriály na Netflixu

Brooklyn 99

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat.

Cobra Kai

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. Další pokračování série filmů Karate Kid.

Kravaťáci

Vyprávění o dvojici právníků Mika a Harveyho. Zatímco ten druhý má práci zajištěnou, Mike je nula s dobrým srdcem a geniálním mozkem.

Perníkový táta

Středoškolský učitel chemie, kterému byla diagnostikována rakovina plic v konečném stádiu, se rozhodne vařit a prodávat amfetaminy, aby zaopatřil rodinu.

Přátelé

Láska, sex, přátelství, štěstí a smůla kolem nás aneb život je třeba brát s nadhledem. Přátelé jsou nejslavnější americký sitcom.

Sherlock

Britská BBC vstoupila na tenký led, přenesla dobrodružství slavného detektiva do jednadvacátého století a stvořila Sherlocka Holmese pro novou generaci.

Taková moderní rodinka

Novodobý rodinný klan, v jehož čele stojí šedesátník Jay Pritchett se svou novou mladou manželkou a vyženěným synkem, Jayova dospělá dcera se třemi potomky a syn, který se svým partnerem právě adoptoval dítě.

Teorie velkého třesku

Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumí úplně všemu, od nepřekonatelné gravitace černých děr po spletitou strukturu atomů.

Vikingové

Seriál je inspirován ságou o Ragnaru Lothbrokovi, farmáři a nadaném válečníkovi. Legenda praví, že Ragnar byl přímým potomkem Ódina, boha války a ochránce všech bojovníků.

Zpátky do školy

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny.