Kde sledovat pořad Zlatá maska online

Zlatá maska online

Zlatá maska přichází na televizi Prima. Kde ji bude možné sledovat online? Čtěte dále a dozvíte se víc.

Zlatá maska online na iPrima

Premiérový díl pořadu Zlatá maska zavítá na televizní obrazovky 6. září tohoto roku. Epizoda bude k dispozici online na internetu ihned po odvysílání na obrazovkách. Zlatou masku budete moci sledovat online na stránkách iPrimy. Stejně jako ostatní pořady televize Prima, i Zlatá maska zde bude online a zcela zdarma.

Zlatá maska, která poběží v Česku online jen a jedině na webu iPrima, je českou verzí úspěšné světové show King of Mask Singer. Práva na soutěžní show získala právě televize Prima, která by tak chtěla navázat na úspěch talentových pořadů. Úplně první epizoda bude odvysílána v neděli 6. září večer. Pořadem provede slovenský moderátor Martin „Pyco“ Rausch a mezi porotci se objeví Jiřina Bohdalová, Jakub Prachař, Libor Bouček a Michal Hudák.

Televize Prima odvysílá soutěž Zlatou masku v tradičním Česko-slovenském formátu. Sledovat ji online tak bude možné i přes stránky televize JOJ a její bohatý archív.

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Prozrazena již byla účast známých osobností – Marta Jandová, Celeste Buckingham a Andrea Verešová.