TOP 15: Aktuálně nejoblíbenější filmy na HBO GO

nejoblíbenější filmy na hbo go

Jaké jsou aktuálně nejoblíbenější filmy na HBO GO? Představujeme žebříček patnácti snímků, které jsou momentálně nejsledovanější na HBO GO v Česku. Rozhodně zajímavější uskupení, než v případě konkurenční služby.

15. Star Wars: Epizoda IV – Nová naděje

Farmářský chlapec jménem Luke Skywalker zjistí, že použitý robot, kterého si nedávno pořídila jeho rodina, přehrává zprávu od princezny Leiy, v níž prosí o pomoc Obi-Wana Kenobiho. Luke se s tím obrátí na otcova přítele Bena Kenobiho a přijde na to, že Ben a Obi-Wan jsou jedna a ta samá osoba.

14. Star Wars: Síla se probouzí

Tři desetiletí po porážce Darth Vadera a Impéria přichází nová hrozba. Z popela říše povstane První řád, proti němuž stojí generálka Leia Organa a Odboj, kteří se snaží najít nezvěstného mistra řádu Jedi Lukea Skywalkera.

13. Poslední vládce větru

Ohnivý národ se téměř sto let snaží ovládnout celý svět a ostatní národy – národy Větru, Vody a Země. Nedávají svým sousedům na výběr, buď se jim zcela podrobí, nebo je jednou provždy vyhladí. Vesničané, kteří se marně snaží bránit, jsou ochraňováni jen několika málo vyvolenými, kteří mají schopnost ovládat živel svého národa podle vlastní vůle.

12. Krvavá nevěsta

Film Krvavá nevěsta sleduje mladou nevěstu, která má ženicha z bohaté, ale poněkud podivínské rodiny. Ta ctí letitou a velice zvláštní svatební tradici – každý nový člen si musí zahrát náhodně vylosovanou hru. Tu však nemusí přežít.

11. Šmoulové 2

V pokračování rodinné komedie Šmoulové vytvoří zlý čaroděj Gargamel pár nezbedných stvoření podobných Šmoulům tzv. Neplechy a doufá, že s jejich pomocí získá všemocnou kouzelnou šmoulí esenci.

10. Star Wars: Poslední z Jediů

První řád je u moci. Nejvyšší vůdce Snoke, který zpustošil mírumilovnou Republiku, nyní nasazuje své nelítostné legie ve snaze převzít vojenskou kontrolu nad galaxií. Pouze skupina bojovníků Odboje pod vedením generálky Leiy Organy se postaví proti nastupující tyranii.

9. Státní tajemství

Film Státní tajemství je inspirován skutečnými událostmi, které otřásly celým světem. Vypráví napínavý příběh Katharine Gunové, zaměstnankyně britské zpravodajské služby, součástí jejíž práce je rutinní nakládání s utajovanými informacemi.

8. Le Mans ’66

Snímek přibližuje pozoruhodný pravdivý příběh vizionářského amerického konstruktéra vozidel Carrolla Shelbyho (Damon) a neohroženého britského řidiče Kena Milese (Bale), kteří se spolu vydali do boje proti fyzikálním zákonům i svým osobním problémům, aby pro Ford Motor Company stvořili revoluční závodní vůz.

7. Charlieho Andílci

Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě.

6. Pokémon: Detektiv Pikachu

Záhadné zmizení špičkového detektiva Harryho Goodmana přiměje jeho jedenadvacetiletého syna Tima, aby začal pátral po tom, co se stalo. V pátrání mu přitom asistuje parťák jeho otce, detektiv Pikachu – okouzlující a vtipnými poznámkami sršící superslídil.

5. Špióni v převleku

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Lance je kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není.

4. Ledové království 2

Proč se Elsa narodila s kouzelnou mocí? Jaká tajemství z minulosti Elsa odhalí, když se pustí do neznáma napříč kouzelnými lesy a temnými oceány za hranicemi Arendelle? Odpověď ji svůdně volá a zároveň hrozí, že zničí její ledové království.

3. Star Wars: Vzestup Skywalkera

Zbylí členové hnutí Odboje spojí své síly ve snaze svrhnout První řád jednou provždy. Každý z nich se musí potýkat nejen s vlastními démony, ale i s neblahým dopadem dřívějších událostí, a naučit se překonat své problémy, aby zformovali jednotnou linii. J

2. Artemis Fowl

Snímek Artemis Fowl studia Disney natočený podle oblíbené stejnojmenné knihy Eoina Colfera sleduje dobrodružný příběh dvanáctiletého génia Artemise Fowla pocházejícího z kdysi zámožné zločinecké rodiny. Avšak Artemisův otec byl unesen a Artemisova matka Angelina kvůli tomu chřadne.

1. Addamsova rodina

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení.