Netflix tipy a triky

Netflix tipy a triky

Využijte zajímavé Netflix tipy a triky v podobě skvělých Netflix funkcí a tipů na filmy. Tipy a triky pro Netflix na jednom místě.

Náhodné přehrávání

Netflix tipy a triky

Netflix tipy a triky nemůžeme začít jinak. Funkce Shuffle Play na Netflix je stále ve vývoji, ale měla by dorazit co nevidět. Náhodné přehrávání by Vám mělo v budoucnu usnadnit výběr filmu nebo seriálu. Funkce, kterou známe z jiných služeb, nabídne takové tituly, které by se Vám s největší pravděpodobností měly líbit na základě vašeho playlistu, historie a dalších atributů.

Pouze filmy a seriály s dabingem

Netflix tipy a triky

Oddělení česky dabovaných filmů a seriálů na Netflixu od těch nedabovaných, je velmi snadné. Slouží k tomu šikovná funkce přímo od Netflixu, která v podstatě umí vytřídit filmy a seriály nejen podle dabingu, ale také podle jazyku přiložených titulků. Užitečná věc, pokud třeba hledáte film na večer pro celou rodinu.

Skryté kategorie

Netflix tipy a triky

Na Netflixu existují stovky podkategorií, které pomáhají třídit nabízený obsah. Samotný Netflix zobrazuje vesměs jen ty hlavní a pokud třeba toužíte po hororu s upíry, není moc cest, jak se k němu dostat. Naštěstí známe webové stránky, které právě tyto „skryté“ kategorie odhalují. Jediným kliknutím se tak dostaneme tam, kam potřebujeme.

Účet v angličtině a větší nabídka

Netflix tipy a triky

Pokud máte Netflix v češtině, je kompletní nabídka česky otitulkovaná, případně nadabovaná. Jestliže ale přepnete svůj účet do angličtiny, odemknou se filmy a seriály, které předtím nebyly dostupné. Šikovný pomocník, jak získat ještě větší nabídku. Titulky lze na Netflix (pouze verze pro PC prohlížeče) nahrát i externě.

Historie na Netflixu

Netflix tipy a triky

Pokud toužíte po skrytí pořadů, které jste na Netfixu viděli, ať už z jakéhokoliv důvodu, slouží k tomu funkce Aktivita uživatele přímo na Netflixu. Jedním klikem tak odstraníte filmy, seriály a pořady ze své historie a Netflix tak pozmění i nabídku vyměřenou přímo pro Vás.

Stahování na Netflixu

Netflix tipy a triky

Netflix umožňuje stahování některých filmů a seriálů do mobilních zařízení. Pro sledování stažených pořadů tak již nepotřebujete připojení k internetu. Co ale potřebujete, je dostatek úložiště. Platnost některých pořadů je jen 48 hodin od prvního přehrání. Zbývající čas můžete sledovat přímo na Netflixu.

Rychlost přehrávání

Netflix tipy a triky

Aplikace Netflix již umí měnit rychlost přehrávání videa, jako je tomu třeba na Youtube. Funkce, proti které bojují filmoví tvůrci, zatím není v klasické verzi na internetovém prohlížeči a vyhnout by se měla zabudovaným aplikacím v chytrých televizích.

Super Netflix v prohlížeči

Netflix tipy a triky

Pokud jste si přepnuli Netflix do angličtiny a získali tak rozšířenou nabídku filmů, seriálů a pořadů, musíte počítat s tím, že přidané tituly nemají českou podporu. Pomocí pluginy do prohlížeče zle však nahrávat titulky z externího zdroje. Před prvním spuštěním pluginu doporučujeme restartovat prohlížeč.

Automatické přehrávání

Netflix tipy a triky

nastavení přehrávání na Netflixu si můžete zrušit automatické přehrávání dalších epizod sledovaného seriálu. Tato funkce zle vypnout i zapnout jen na některých zařízeních podle vašeho uvážení.

Kvalita videa

Netflix tipy a triky

Kvalitu videa si můžete přizpůsobit podle vašeho internetového připojení přímo v Nastavení přehrávání, stejně jako v předešlém kroku. Automatické, nízké, střední a vysoké. V nabídce také vidíte, kolik dat využijí jednotlivé možnosti.

Vzhled titulků

Netflix tipy a triky

Netflix také nabízí úpravu titulků k obrazu svému. Zvolit si můžete ze základní nabídky fontů a tří velikostí písma. Nechybí ani možnost stínu v nejrůznějších barevných odstínech. S nastavením titulků si lze opravdu vyhrát.

Pokračuj na Nejlepší Netflix filmy nebo Nejlepší Netflix seriály