Nejlepší filmy Seanna Williama Scotta

nejlepší filmy seann william scott

Seann William Scott zejména na přelomu nového milénia patřil k nejoblíbenějším hercům nejednoho teenagera. Proslavil se rolí v Prcičkách, která z něj doslova udělala hvězdu. Následovala řada rolí ve známých komediích, vidět jsme ho ale mohli i ve vážnějších počinech. Tohle jsou nejlepší filmy Seanna Williama Scotta.

Evoluce

Ivan Reitman, který díky svým duchařským komediím vnesl do angličtiny úplně nové slovo „ghostbusting“, nyní přichází s teorií evoluce. Náraz meteoritu do Země způsobí vznik nových forem života a lidé rázem poznají skutečný význam slov „boj o holý život“. Původně to měl být thriller, ale nebyl by to Reitman, kdyby nevydoloval komediální prvky i z vyprávění o konci světa. Seann William Scott se zde objevuje v roli ne příliš talentovaného požárníka.

Goon

Hlavní devízou filmu je absence klišé a patosu. Žádné zdvihání pohárů nad hlavou, žádné srdceryvné scény na výplach vašich slz se zde nekonají. Pouze jedna scéna (Glatt s LaFlammem po plivací scéně) zavání vážností, ale jakožto hokejový fanoušek NHL u mě naprosto fungovala a myslím si, že velmi dobře zapadá do filmu. Goon je obyčejná komedie snažící se z první ruky nabídnout hokej a vše kolem týmu. Ryzí drsnost, ostré i fungující hlášky, dynamická kamera a některé herecké výkony. Tohle bych vypíchl z filmu, který rychle upadne v zapomnění, avšak během jeho sledování se prostě zasmát musíte. Pokud máte rád ostrý humor ve stylu Prciček nebo Vodonoše, tohle musíte vidět. Seann William Scott v hlavní roli. (Michal Tichý)

Just Before I Go

Ted Morgans (Seann William Scott) si tak trochu zpackal život. Manželka ho opustila a on hledá svůj smysl života. Co dělat v takové chvíli? Režisérka Courteney Cox neuvedla hlavní postavu do deprese, ale dala ji druhou šanci. Ted sebral poslední zbytky sil a vydal se domů, potkat staré přátelé a známé, díky kterým se stal osobou jakou nyní je. Ovšem život není pohádkou se šťastným koncem. Ted se začne setkávat mnohem více s lidmi, se kterými v minulosti nevycházel nejlépe a nyní řeší jejich problémy a strasti mnohem více než své vlastní. Ve chvíli, kdy se rozhodne skoncovat se svým životem, (v trailerové ukázce skáče ze skály) nalezne nový smysl svého žití. Pro co a koho se Ted rozhodne žít? (Adéla Kalusová)

Mistři hazardu

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou postrachy okrsku Hazzard. Je tam spousta míst, kde mohou túrovat svého miláčka – auťák Dodge Charger, přezdívaný General Lee, pokuřovat travku a balit ty nejkrásnější holky celého státu Georgia. Komedie se sympaťáky Johnnym Knoxvillem a Seannem Williamem Scottem je již několikátým remakem v řadě původního seriálu ze 70. let. (Tomáš Lesk)

Nezvratný osud

Žádný vrah, žádná zombie, žádná monstra. Nezvratný osud nabízí originální pokoukání, v němž hlavní roli hraje osud, který jak jste již podle názvu odhadli, nejde zvrátit. Jednoho obyčejného dne je mladík obohacen vidinou, v níž všichni kolem něj postupně umírají. Když vidina skončí, den pokračuje naprosto přímočaře a obyčejně, jako každý jiný, dokud mladíkovi známí nezačnou umírat ve stejném pořadí, jako ve vidině. Seann William Scott je jedním z nich. (David Kučaj)

Pan tělocvikář

Ve škole býval oplácaný John Farley (Seann William Scott) se svými kamarády bezbrannou obětí toho nejzrůdnějšího tvora na celé planetě – tělocvikáře Woodcocka (Billy Bob Thornton). Dnešní John, úspěšný, štíhlý a bez problémů cvičící kliky, se vrací do rodného města, jen aby zjistil, že se mu Woodcock vrátil do života jako přítel jeho matky (Susan Sarandon). John přísahá, že udělá cokoliv, aby tento vztah nepokračoval, ale Woodcock už má vlastní plány a ty nezahrnují prohru. Ve válce a komedii je povoleno vše.

Prci, prci, prcičky

Neopomenutelnou součást tohoto žebříčku musí zákonitě tvořit minimálně čtyři díly již osmidílné ságy amerických Prciček, ve kterých to spolu roztáčí už od střední školy pětice spolužáků Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler. Hlavním cílem v každém z jejich dobrodružství je ulovit tu správnou holku, slušně řečeno. A to se nikdy neobejde bez alespoň jedné pípy, celé kupy dalších lidí, epických hlášek a zábavy. Takřka kultovní série provázela studentským životem nejednu generaci a mezi všemi se stala velice oblíbenou. Doporučujeme také další dvě pokračování, ve kterých se Seann William Scott rovněž objevuje. (Jan Marek)

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Je skvělé vidět všechny ty staré známé zase pohromadě. Tahle část, jak ostatně psal Roman, prostě funguje. Zprvu jsem se také bál, že film pojede celé dvě hodiny z odkazů na minulé díly, ale obavy byly zbytečné. Těch referencí na trilogii je tak akorát, jenom v poslední půlhodince se jich přiřítí vážně spousta. Nikdo z hlavních představitelů si nedělá ani po těch všech letech ostudu. I když už jsou postavy dospělé a vedou jiné životy než dřív, tak až se sejdou, budou tropit stejné hlouposti, jako kdyby jim bylo zase dvacet. Což je rozhodně jedna z nejlepších věcí na Reunion. Všichni tihle dospělí lidé, kteří mají rodiny, práci a starosti se znovu stávají na dvě hodinky mladými a neskutečně zábavnými společníky. Kadence gagů je obrovská, ne poměry dnešních teen-komedií až zázračná. Tak či onak, American Reunion je jedna z nejzábavnějších komedií poslední doby. A to jako fakt! (Dan Krátký)

Road Trip

Road trap je tradice, která patří neodmyslitelně k životu amerického vysokoškoláka. Hrubozrnné buranské komedie jsou pak něčím, co se podobně začíná neodmyslitelně stávat součástí filmového průmyslu. Jestli vás vidina další podprůměrné pubertální komedie nijak nevzrušuje, možná by vás mohl zaujmout alespoň fakt, že Road Trip se nejspíš pro letošní rok stane tím, čím bylo pro ten loňský Prci, Arci, prcičky. Ano, tenhle film se chystá ponořit ještě hlouběji do magického světa chlemtání piva, záchodové legrace a sexuálních objevů! Seann William Scott v jedné z hlavních rolí.

Velcí bratři

Paul Rudd a Seann William Scott se představují ve filmu Velcí bratři v rolích Dannyho a Wheelera, dvou obchodníků, kteří dokázali během divokého mejdanu zdemolovat celý služební náklaďák plný energetických nápojů. Po zatčení jim dává soudce na výběr ze dvou možností. Jít si sednout do vězení ani jeden z nich nechce a oba si raději odpracují 150 hodin jako vedoucí na táboře pro problémové děti. Po jediném dni stráveném v programu se jim ale už basa nezdá ani z poloviny tak špatná.

Vítejte v džungli

Otec problémového a ukecaného podvodníka Trevise (Seann William Scott) najal Becka, aby přerušil synovo divoké dobrodružství v Brazílii. Travis se však ukáže jako ještě větší magnet na problémy, jak Beck čekal. Musí využít všechny svoje schopnosti, aby si poradil s drzím společníkem, tajemným děvčetem, psychopatickým tyranem, opicemi, halucinogením ovocem, rebely a dalšími překážkami, které mu džungle staví do cesty… První film Dwaynea Johnsona, ve kterém se objevuje v hlavní roli.