Natočí James Wan nového Knight Ridera?

knight rider film

Michael a KITT. Bojovník se zločinem a jeho auto řízené umělou inteligencí s nejrůznějšími vychytávkami. Úderné duo, které svého času kralovalo televizním obrazovkám. Hlavní hrdina s tváří Davida Hasselhoffa se po právu zapsal do srdcí diváků a jeho dobrodružství se stala béčkovým kultem. Není proto divu, že se chystá nové zpracování. Tedy další…

Knight Rider se totiž dočkal rovněž seriálového rebootu v roce 2008, jenž u nás vyšel pod názvem Knight Rider – Legenda se vrací. Nepočítáme-li několik dalších předchozích pokusů o navázání na úspěšný seriál. A dle posledních zpráv to rozhodně vypadá, že jsme o této látce neslyšeli naposledy. Režisér a producent James Wan (V zajetí démonů, Aquaman) se totiž oficiálně spojil se společností Spyglass Media s rozhodnutím natočit reboot zmíněné osmdesátkové klasiky. Co o ní zatím víme?

Nový Knight Rider se má odehrávat v současnosti. Nemáme tak čekat žádné retro ve stylu akční komedie Starsky & Hutch, ale spíš zcela nový přístup k známé látce. O scénář k filmu se postará herní scénárista TJ Fixman, který má na svědomí kupříkladu hry Ratchet and Clank a Resistance: Fall of Man. Wan bude snímek produkovat. Výkonným producentem bude Judson Scott. Na další informace ohledně režie a obsazení si budeme muset nějakou chvíli počkat.