Kde sledovat filmy s hvězdičkou

Zdroj: Universal Pictures

Je vůbec možné sledovat erotika online zdarma? Samozřejmě. V tomto přehledu se podíváme na nejrůznější zákoutí českého internetu, která nabízí erotika online, zdarma a legálně.

Erotika zdarma kompletně online

iPrima

Erotika online zdarma na iPrima

Erotika zdarma na iPrima. iPrima nabízí zdarma sledování svých televizních programů online, stejně tak si můžete přehrát veškeré nabízené filmy za pouhou registraci, která je zdarma. Pokud si vyberete zrovna iPrimu, musíte občas přetrpět množství reklam. Ale za nabízený obsah to stojí.

Televize Seznam

Erotika online zdarma na Televizi Seznam

Opravdu výborné filmy můžete sledovat na Televizi Seznam pod hlavičkou Aerofilms. Nabídka filmů není nikterak závratná, ale nálepka distribuční společnosti Aerofilms je vesměs zárukou kvality. Výborná alternativa, pokud nechcete sledovat filmy na Youtube. Přidání filmu by mělo probíhat jednou týdně. Erotika zdarma rozhodně nechybí.

Mall.tv

Erotika online zdarma na Mall.tv

Televizní prostředí známého eshopového giganta nabízí seriály z vlastní produkce, ale také zajímavou nabídku erotických filmů online. Není jich moc, ale určitě si vyberete. Sledování funguje bez registrace a nemusíte se tak ničím zdržovat. Reklamy se také dají přežít.

iVysílání

Erotika online zdarma na iVysílání

Česká televize online. Tak by se dalo popsat iVysílání, které v podstatě nabízí to, co Česká televize odvysílá. Všechny seriály a dokonce i filmy jsou zde zdarma a obtěžovat by Vás neměly ani nekonečné reklamy. Filmová videotéka České televize patří k nejobsáhlejším českých službám.

Zkušební období zdarma = erotika zdarma online

Apple TV+

Jablíčková služba udělala v posledních měsících velký pokrok. Nabídka se slušně rozrůstá a erotika zdarma online nechybí. Jde o placenou službu, ovšem první týden je zcela zdarma. Pokud se prostě nebude líbit, můžete předplatné zrušit den před jeho aktivací. O nabídku skvělých filmů online se rozhodně bát nemusíte.

HBO GO

Oblíbená streamovací služba seriálů a filmů online také nabízí zkušební lhůtu sedm dní. I zde můžete před aktivací svůj účet zrušit, ovšem zaručuji Vám, že jakmile jednou k seriálové nabídce HBO GO čichnete, už se ji těžko zbavujete. Zkuste týden a uvidíte. Erotika online zdarma tu opravdu je.

Netflix

Erotika online zdarma na Netflixu

Netflix si můžete vyzkoušet zdarma na celý měsíc, a to už za to stojí. Měsíc nepřetržité zábavy a také erotických online filmů zdarma. Největší filmová videotéka široko daleko, která se nebojí nabídnout kompletní řadu jakéhokoliv seriálu bez týdenního čekání. Netflix je prostě v tomto nejlepší a za vyzkoušení rozhodně stojí. Nejlepší místo pro erotika online.

Voyo

Erotika online zdarma na Voyo

Divácky úspěšné seriály a filmy televize Nova a spoustu dalších nabízí známá služba Voyo. Jde také o službu placenou, ale vyzkoušet zdarma si ji můžete na sedm dní. Pokud tedy toužíte vidět to nejlepší, co kdy nabídla TV Nova, zde máte možnost. V nabídce je toho pochopitelně mnohem víc, najdete zde i filmovou klasiku. Voyo rozhodně neurazí, ale Netflix to není.

Zkuste štěstí a hledejte erotiku zde

Filmy česky a zadarmo na Youtube

Zdroj: Filmy česky a zadarmo

Filmy online jsou i na nejpopulárnějším serveru pro sdílení videí, na Youtube. Dokonce s českou audio stopou. Za legální sledování filmů můžeme v tomto případě děkovat distribučním společnostem Bioscop a Magic Box. Sledování filmů na tomto Youtube kanále je naprosto bez omezení.

Filmy v češtině na Youtube

Zdroj: Filmy v češtině

Filmy v češtině jsou dalším Youtube kanálem, který nabízí českým divákům filmy online zdarma. Legální sledování je samozřejmostí, stejně tak zajímavý filmový výběr a nenahraditelná pohodlnost. Při brouzdání jsme ovšem párkrát narazili na problém, že film nebyl v naší zemi dostupný.

Česká filmová klasika na Youtube

Zdroj: Česká filmová klasika

Jak už název napovídá, na Youtube najdete i staré české klasiky. Filmový kanál Česká klasika nabízí nezapomenutelné české filmy i snímky, o kterých jste možná nikdy neslyšeli. Přidávání nových filmů zde probíhá velmi často. Najdete zde i kultovní pohádky a dnes už zapomenutá díla.

KoukeYTe – celé filmy zdarma na Youtube

Zdroj: KoukeYTe – celé filmy zdarma

Nabídka filmů zdarma (a ke stažení) od Bontonfilmu. Zajímavé tituly, o kterých jsme v minulosti ani neslyšeli a zároveň i ty, za které jsme rádi. Poslední nahraný film byl uvedený před měsícem, a tak doufáme, že se dalších dočkáme i v budoucnu.

Pokračuj na Nejlepší erotické filmy všech dob