Nejlepší dabované filmy pro celou rodinu na Netflixu

nejlepší dabované filmy pro celou rodinu na Netflixu

Vybrat česky dabované filmy na Netflixu pro celou rodinu není zrovna snadný úkol. Jsme tady, abychom Vám pomohli.

Anděl páně, Anděl páně 2

Dabované filmy pro celou rodinu

Je časné ráno, v předvečer Štědrého dne, a celé nebe se chystá na velkolepé oslavy Ježíškových narozenin. Panna Marie (Klára Issová) se svatou Veronikou (Veronika Žilková) pečou hory cukroví, Tři králové chystají dort a sbor andílků nacvičuje koledy. Jen jeden anděl jakoby tu byl navíc a jakoby se každému jen pletl pod nohy – Petronel (Ivan Trojan), paličatý nešika a přetrhdílo. Na co sáhne, to zkazí, ale přitom nikdy nepřizná svoji chybu. Zakrátko si proti sobě poštve všechny svaté.

Asterix: Sídliště bohů

Dabované filmy pro celou rodinu

Píše se rok 50 před naším letopočtem. Celá Galie je obsazená Římany… Celá? Ne! Jedna vesnička, plná neporazitelných Galů, nájezdníkům stále vzdoruje. Rozlícený Julius Caesar se rozhoduje změnit taktiku. Protože se jeho armádě nedaří prosadit se silou, pokusí se barbarské Galy přemoci prostřednictvím římské civilizace. Nechá vedle odbojné vesničky vystavět luxusní odpočinkový areál pro bohaté Římany, tzv. „Sídliště bohů“. Nechají se naši galští přátelé zlákat římským blahobytem a komfortem? Promění se jejich osada v pouhý turistický skanzen? Astérix a Obélix vynaloží veškeré síly, aby Caesarovy plány překazili.

Fantastická zvířata a kde je najít

Dabované filmy pro celou rodinu

Fantastická zvířata jsou vyváženým mixem kouzelné zábavy a dospělejší podívané, na jakou jsme byli zvyklí z Yatesových adaptací Harryho Pottera. Přináší řadu svěžích nápadů, perfektní vizuální podívanou a zajímavý příběh s dobře napsanými postavami, s nimiž se snadno sžijete a budete se těšit na jejich další dobrodružství. Celkově se jedná o znamenitý příspěvek do světa J. K. Rowlingové, který směle nese odkaz starší série, ale zároveň i stojí pevně na vlastních nohou a buduje zázemí pro silný příběh, který bude následovat v dalších dílech. A vypadá to na velkolepou podívanou. (Tomáš Lesk)

Harry Potter (komplet)

Dabované filmy pro celou rodinu

Dobrodružství Harryho, Hermiony a Rona odehrávající se ve světě čar a kouzel si získávají další a další generace věrných fanoušků, kteří na příběh chlapce, jenž zůstal naživu, nedají dopustit. Filmové zpracování Harryho Pottera znamenalo výhru v jackpotu. Knižní série, která byla předurčena stát se veleúspěšnou filmovou franšízou, příkladně naplnila svůj potenciál a jestli si někdo myslí, že s druhou částí Relikvií smrti to skončilo, nechť se zamyslí znovu. Svět čarodějů a mudlů je tak bohatý na všemožné dějové linie a příběhy, které by byl hřích nevyužít. (Martin Steinbach)

Klaus

Dabované filmy pro celou rodinu

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. Film se ihned po uvedení a následné premiéře na Netflixu stal novou Vánoční klasikou nejednoho diváka. A to nejen díky své půvabné animaci, která se dnes už téměř nevidí…

Laputa: Nebeský zámek

Dabované filmy pro celou rodinu

Do náruče Pazua, kluka z hornického městečka, se jednoho dne snese z nebe dívka Sheeta, která má kolem krku tajemný modrý kámen. Brzy zjišťují, že se jedná o mocný kámen z levitačního krystalu, po kterém usilovně pátrají nejen ziskuchtiví vzdušní piráti, ale i tajemní vládní agenti. Krystal totiž neznamená jen velké bohatství, ale může být i klíčem k Laputě – dávnému a legendárnímu městu, které pluje po obloze a ukrývá v sobě nejen obrovské bohatství, ale také obrovskou moc.

Malá čarodějnice

Dabované filmy pro celou rodinu

Pamatujete na kreslený Večerníček o malé čarodějnici a jejím věrném havranovi Abraxasovi? Tentokrát můžete sledovat příběh v hrané verzi. Jen několik set let „mladá“ čarodějnice se chce podívat na slavný sabat. Její společník, starý moudrý havran Abraxas, jí to sice vymlouvá, ale malá čarodějnice jej neposlechne. Když je prozrazena, hlavní čarodějka baba Bimbula jí uloží, že aby unikla trestu, musí se do roka stát „dobrou“ čarodějkou. A tak se malá čarodějnice pustí do učení. A protože se má stát dobrou čarodějkou, rozhodne se konat jen samé dobré skutky…

Malý princ

Dabované filmy pro celou rodinu

Tohle je příběh o příběhu. Příběh neposedné a zvědavé holčičky, která žije ve světě dospělých. Příběh excentrického a šprýmařského letce, který vlastně nikdy pořádně nevyrostl. Příběh malého prince, který je svede dohromady do krásného dobrodružství.

Nová generace

Dabované filmy pro celou rodinu

Dospívající Mai to nemá vůbec lehké. Po odchodu otce žije s matkou, která svou pozornost věnuje spíše robotům než své dceři. Ve škole ji šikanují, trpí samotou a všudypřítomností pro ni nepříjemných pomocných robotů. Vše se změní, když potká robota 7723, který jako tajně vyvíjený model uteče z laboratoře. Dívčin život se náhle mění v napínavé dobrodružství, kdy oba musí čelit nepřátelským robotům a intrikujícímu šílenci.

Probudím se včera

Dabované filmy pro celou rodinu

Komedie s originální zápletkou, v níž si věčně svobodný profesor češtiny Petr díky třídnímu srazu uvědomí, že jediná dívka, kterou kdy miloval, byla jeho spolužačka Eliška. Tehdy v sedmnácti letech nenašel odvahu jí říct, že ji má rád, a ona se pak navždy vytratila z jeho života. Petrovi se naskytne jedinečná šance. Cestovat zpět v čase do svých studentských let a vrátit se do června 1989, kdy chodil do třeťáku. Dostane možnost napravit, co promeškal.

S tebou mě baví svět

Dabované filmy pro celou rodinu

Každoroční pánská jízda tří otců se vlivem razantního zásahu manželek stává něčím jako mateřskou školou v zimní přírodě. Ukáže se, že v jistých situacích jsou otcové lepšími mámami nežli mámy samé, což platí hlavně tehdy, když mámy nejsou v dohledu. Jejich výchovné metody jsou velmi svérázné a vyvolávají plno zmatků a úsměvných situací….

Sedmero krkavců

Dabované filmy pro celou rodinu

Režisérka Alice Nellis vzala klasickou pohádku Boženy Němcové Sedmero krkavců a přepsala příběh na svěží pohádkový filmeček pro celou rodinu. Nechybí v něm dramatické a děsuplné momenty, ale ani vtipné dialogy, nádherné kostýmy, skvostné záběry přírody a páni herci, co opravdu umějí hrát.

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

Dabované filmy pro celou rodinu

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie!

Špunti na vodě

Dabované filmy pro celou rodinu

Bratři Igora (Jiří Langmajer) a David (Hynek Čermák) se rozhodnou vyrazit za rodiči na jejich zlatou svatbu spolu s bratrancem Ondrou (Pavel Liška) na kánoích po řece, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Manželky zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků…

Tři bratři

Dabované filmy pro celou rodinu

Tři bratři se vydávají do světa na zkušenou a při svém putování se ocitají uprostřed slavných pohádek, ve kterých je čeká mnoho nástrah, nečekaných příhod a snad také láska… Významnou roli v této výpravné filmové pohádce hrají i chytlavé písně z dílny populárního tvůrčího tandemu Svěrák-Uhlíř.

Tři oříšky pro popelku

Dabované filmy pro celou rodinu

Tři oříšky skrývají tajemství a Popelce umožní být jednou obratným lukostřelcem v zelené kamizole, prohánějícím se na koni, jindy neznámou princeznou, před jejíž krásou se i princi tají dech. Cestičku ke štěstí si Popelka najde s pomocí svých kouzelných oříšků a princ přes všechny nesnáze najde svou milou díky tak malému střevíčku, který na nožku padne jen Popelce.

Záhada hlavolamu

Dabované filmy pro celou rodinu

Jaroslav Foglar se dočkal i filmové zpracování svých nejslavnějších knížek. Klukovský klub Rychlých šípů, za všech okolností příkladně ctnostných, pátrá v tajemných Stínadlech po legendárním ježku v kleci, která má obsahovat epochální vynález. Film zachovává určitou starosvětskost Foglarova námětu, ale současně se inspiruje i výtvarnou podobou jeho comicsového ztvárnění. Avšak výrazová stylizace, postihující hlavně „naivizovanou“ mluvu, ne vždy uspěla.

Pokračuj na Nejlepší české filmy na Netflixu