Halloween zabíjí: Krátký teaser oznamuje, že vraždit se bude až za rok

John Carpenter, tvůrce původního Halloweenu, se s fanoušky podělil o první teaser pokračování rebootu z roku 2018. Oznámeno bylo i nové datum premiéry, ze kterého už takovou radost nemáme.

Nemluvný zabiják Michael Myers se od perfektního prvního Halloweenu vrátil ve spoustě filmů, většinou se sestupnou tendencí. Pak se ale do hry vložil Blumhouse a dal nám naprostou hororovou pecku se sympatickými postavami, skvěle vystavěnými scénami vražd a absolutně kulervoucím vyvrcholením. A hlavně částečným restartem, který z rovnice vyřadil keltskou sektu a sourozenecké propojení hlavních postav. Nelze se netěšit na film, který na poslední Halloween přímo navazuje. Zatím toho víme hodně málo, ale optimismus je na místě.

Snímkem Halloween zabíjí slavný slasher nekončí. Tvůrci nové série plánují ještě Halloween Ends, přičemž k oběma filmům složí hudbu opět John Carpenter. Za kompletní trilogií se podepíše režisér David Gordon Green.

V hlavních rolích se představí Jamie Lee Curtis, Anthony Michael Hall, Judy Greer, Kyle Richards, Andi Matichak, Nick Castle, James Jude Courtney a další.

Halloween zabíjí se nově dostane do kin až v říjnu 2021, Halloween Ends pak o rok později. Premiéry obou snímků tak byly posunuty o celý rok.

Zdroj: Blumhouse Productions