Yummy: Zombie útočí na plastické chirurgii

Slávu zombie požírajících lidi oprášil televizní seriál Živí mrtví, ve filmovém světě by to pak byl snímek Zombieland, který se nedávno dočkal i dlouho očekávaného pokračování. Studio Shudder nyní zveřejnilo trailer pro hororovou komedii Yummy, která je plná divokosti, krve a plastik.

Alison trápí příliš velké poprsí a chce si ho nechat zmenšit. Vydá se tak společně se svým přítelem Michaelem a se svou matkou do východní Evropy, kde je plastická chirurgie levná. Alisonina matka využije situace a rozhodne se také podstoupit omlazující chirurgický zákrok na svém obličeji. Zatímco Alison s matkou čekají na zákrok, vydává se Michael po oddělení, kde narazí na připoutanou ženu s roubíkem. Ženu osvobodí a až po odstranění roubíku pochopí, že právě osvobodil žijící mrtvolu, která začíná útočit na pacienty i personál. A tady nastává hra o přežití…

Film natočil nizozemský scénárista a režisér Lars Damoiseaux. V hlavních rolích se objeví belgická herečka Maaike Neuville, která si v roce 2008 zahrála ve festivalovém snímku Zatemnění mysli. Partnera Michaela jí ztvárnil belgický herec Bart Hollanders, známý pro svou vedlejší roli ve filmu Návrat do zítřka.

Snímek měl v Belgii premiéru již minulý rok. Tvůrci se rozhodli film vypustit oficiálně do světa v online podobě 25. června 2020.