Nejlepší filmy Kryštofa Hádka

Talentovaného herce Kryštofa Hádka už brzy uvidíme v odložených 3Bobulích. Než snímek dorazí do kin, můžete si připomenout hercovy nejlepší filmy napříč kariérou.

3 sezóny v pekle

Zdroj: Falcon

Píše se rok 1947 a doba přeje smyslnosti, extravaganci, humoru a nekonečnému očekávání. Ivanu Heinzovi, pohlednému dandymu a vtipnému provokatérovi je právě devatenáct. Utíká z domova, aby se vydal na nekonvenční pouť oslavující svobodu a umělecké ideály. Žije přítomným okamžikem, obdivem k surrealismu a krásným ženám. Život se zdá být báječný, pokud ho vychutnáváte v cigaretovém kouři, lehkém opojení likérem a po boku fascinující, krásné a zkušené ženy.

Režie: Tomáš Mašín | ČSFD: 67 | Kryštof Hádek jako Ivan Heinz

Bobule

Zdroj: Bioscop

Letní komedie, která nás zavede na moravské vinice, je příběhem dvou kamarádů Honzy a Jirky. Honza (Kryštof Hádek) je typický městský floutek. Jeho kámoš Jirka (Lukáš Langmajer) je podvodníček, který moc rozumu nepobral, ale má jednu skvělou vlastnost. Umí geniálně oblbnout ženský. Právě toho oba využívají při svých podvodech. Kšeftují s byty, auty a vůbec se vším, co se právě namane. Jednoho dne se Honza dozví, že jeho moravský děda, kterého dlouho neviděl, je vážně nemocný.

Režie: Tomáš Bařina | ČSFD: 65 | Kryštof Hádek jako Honza

Klec

Zdroj: Česká televize

Jiřina Bohdalová a Kryštof Hádek v psychologickém dramatu s prvky thrilleru o nečekaném setkání staré opuštěné ženy a mladíka, který o sobě tvrdí, že je jejím vzdáleným příbuzným. To, co se zpočátku jevilo kýčovitě šťastným odpolednem, ale s večerem dostává povážlivé trhliny…

Režie: Jiří Strach | ČSFD: 77 | Kryštof Hádek jako Daniel Baxa

Kobry a užovky

Zdroj: Falcon

Užovka (Matěj Hádek) je ztracen ve svém vlastním životě. Je mu už skoro čtyřicet a nemá holku ani práci, přičemž cítí, že má poslední šanci sám se sebou něco udělat. Naskytne se mu šance, kterou nehodlá promarnit. Jeho bratr Kobra (Kryštof Hádek) je magor, nezodpověděné dítě a feťák, bydlící s věčně opilou matkou (Jana Šulcová).

Režie: Jan Prušinovský | ČSFD: 77 | Kryštof Hádek jako Kobra

Modelář

Zdroj: Falcon

Příběh dvou kamarádů, kteří provozují prosperující půjčovnu dronů, se odehrává v současné Praze. Majitel firmy přezdívaný Plech (Jiří Mádl), ve volném čase rapper, sní o velkých penězích a neochvějných jistotách. Chemik a vynikající letecký navigátor Pavel (Kryštof Hádek), který se právě vrátil ze zahraničí, sní o spravedlnosti a osobním angažmá v nápravě světa. Drony jsou pro bývalé spolužáky ze střední školy propustkou do mnoha oblastí lidského konání, kam by se jinak nepodívali. Mezi jejich klienty patří prezidentský kandidát i výtvarníci pořádající happeningy. Drony ve filmu monitorují elektrárny, nosí luxusní kabelky na přehlídce místo modelek nebo sprejují ze vzduchu Petřínskou rozhlednu. Když se však jeden z hrdinů rozhodne využít dron k něčemu úplně jinému, situace ve firmě se začne komplikovat.

Režie: Petr Zelenka | ČSFD: 71 | Kryštof Hádek jako Pavel

Příběh kmotra

Zdroj: Bioscop

Příběh Kmotra je inspirován bestsellerem Jaroslava  Kmenty „Kmotr Mrázek“. Popisuje vzestup a pád člověka, který se od kšeftu s digitálními hodinkami  posunul až na pozici šedé eminence české politiky. Ve filmu Příběh Kmotra se střetnou dva světy – víra v právo silnějšího a chytřejšího a víra ve spravedlnost.

Režie: Petr Nikolaev | ČSFD: 75 | Kryštof Hádek jako rotný Bohoušek

Tmavomodrý svět

Zdroj: Cinemart

Válečné drama i milostný příběh o přátelství, hrdinství a obětech i láskách českých stíhačů ve službách RAF za 2. světové války. Divácky nejúspěšnější film roku 2001 oceněný čtyřmi Českými lvy. Film Jana Svěráka je komorním lidským dramatem, odehrávajícím se na napínavém historickém pozadí. Příběhu o statečnosti, hrdinství a nevděku historie, ale také příběhu o velké lásce, přátelství a chlapské cti vévodí Ondřej Vetchý a Kryštof Hádek.

Režie: Jan Svěrák | ČSFD: 80 | Kryštof Hádek jako Karel Vojtíšek

Vlastníci

Zdroj: Cinemart

Nájemníci činžovního domu se schází na pravidelné domovní schůzi, aby vyřešili nutný odprodej půdních prostor pro řešení havarijního stavu domu. Zdánlivě jednoduché hlasování se však komplikuje tím, že každý má svůj mindrák, přání a nápad. Kdo nezažil, tomu nová komedie Jiřího Havelky otevře oči vůči tomu, zda je domovní schůze skutečně peklo.

Režie: Jiří Havelka | ČSFD: 75 | Kryštof Hádek jako pan Čermák