Unhinged: Russel Crowe jako psychopat toužící po omluvě

Psychopat pronásledující nevinnou ženu kvůli dlužné omluvě. Slůvko „unhinged“ by se významově dalo přeložit jako duševně nevyrovnaný. A přesně takový má být jeho hlavní (anti)hrdina, jemuž svou tvář propůjčil známý herec Russel Crowe. Psychologický thriller, který bude po otevření kin v USA prvním uvedeným snímkem, se představuje v traileru!

Nejednomu fanouškovi South Parku bude jistě trailer, v němž se zjevně psychicky nemocný muž trpící traumatem pouští do pronásledování ženy s jejím synem jen proto, že na něj hlasitě zatroubila a neomluvila se, připomínat fiktivní pořad „Fightin‘ Around the World,“ ve kterém animovaný Crowe jezdil po světě a bezdůvodně napadal lidi.

Tak či tak, psychologický thriller, v němž Oscarem oceněný herec ztvární antagonistu dost možná nabídne víc, než slibuje upoutávka. O scénář se totiž postaral Carl Ellsworth, který stojí rovněž za scénářem k povedenému hororu Disturbia. Mohlo by tak z filmu ve finále být slušné béčko.

Snímek Unhinged vstoupí do amerických kin v červenci. Zatím nemá stanovenou tuzemskou premiéru. V hlavních a vedlejších rolích se pod režijní taktovkou Derricka Borteho představí Russell Crowe, Jimmi Simpson, Gabriel Bateman, Caren Pistorius, Anne Leighton, Lucy Faust, Michael Papajohn, a další.

Zdroj: Solstice Studios