Last Moment of Clarity: Krvavá nevěsta má novou identitu

Vycházející hvězda, herečka Samara Weaving dostala nedávno příležitost ztvárnit hlavní roli v hororu Krvavá nevěsta, kde svým výkonem uchvátila nejen filmové diváky, ale také kritiky. Nyní herečku uvidíme v novém světle, tentokrát v napínavém thrilleru o hledání pravdy.

Poté, co Samovu přítelkyni Gerogiu zavraždí nájemní vrazi, utíká Sam do Paříže, aby se ukryl, protože nebezpečí může hrozit i jemu. Po několikaletém skrývání a truchlení nad ztrátou své lásky, spatří Sam na filmovém plátně hollywoodskou hvězdu, která je až nápadně podobná jeho zesnulé Georgii. Rozhodne se odletět do Los Angeles a s herečkou se setkat. K tomu mu pomůže dávná známá Kat. Sam ale netuší, že setkání v tváří v tvář se slavnou herečkou mu obrátí život naruby.

Roli Sama ztvárnil herec Zach Avery, ten si zahrál třeba ve válečném dramatu Železná srdce po boku Brada Pitta nebo v životopisném dramatu Bílá vrána. Dále se můžeme těšit na již zmíněnou Samaru Weaving. Herečka se objevila v malinké roli v oscarovém snímku Tři billboardy kousek za Ebbingem, svoje herecké zkušenosti pak nedávno předvedla v hlavní roli hororového snímku Krvavá nevěsta. Ve filmu se ve vedlejší roli objeví také držitel Zlatého glóbu Brian Cox. Režie a scénáře se ujali debutující bratři James a Colin Kriselovi.

Snímek bude k dispozici 19. května 2020.