Nejlepší seriálové novinky na dlouhé večery

Tipům na filmové novinky jsme se věnovali minule. Dnes se podíváme, u jakých seriálů trávit dlouhé večery. Vybrali jsme novinky ze streamovacích služeb, které si můžete pustit hned teď. Nikoho asi nepřekvapí, že tady vládnou Netflix a HBO.

Nula Nula Nula

Pohled do zákulisí světového obchodu s kokainem od autora Gomory. Seriál sleduje dovoz kokainu z Ameriky do Evropy. Zaměřuje se na různé skupiny mocichtivých zločinců, mexických kartelů, kalábrijskou mafii a zkorumpované byznysmeny bojující o kontrolu nad obchodování s kokainem.

Outsider

Nový dramatický seriál OUTSIDER, inspirovaný stejnojmenným bestselerovým románem Stephena Kinga, sleduje vyšetřování děsivé vraždy jedenáctiletého chlapce a tajemné okolnosti, které tento hrůzný čin obklopují.

Devs

V seriálu DEVS vyšetřuje mladá softwarová inženýrka Lily Chanová uzavřenou divizi rozvoje svého zaměstnavatele, společnosti špičkových technologií se sídlem v Silicon Valley, která je podle ní zodpovědná za vraždu jejího přítele.

I Am Not Okay With This

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti.

Hra z Anglie

Píše se 19. století. Dva fotbalisté, každý z opačného pólu společenského žebříčku, prožívají v práci i soukromí vzestupy a pády, které změní jak fotbal, tak celou Anglii.

Království zombie

Královstvím se šíří podivné zvěsti o nemocném králi a korunní princ se stává jedinou nadějí lidu v boji proti záhadné chorobě, která zemi pomalu zachvacuje. Netflix nabízí již obě série tohoto nového počinu.

Zámek a klíč

Trojice sourozenců se po smrti otce stěhuje do starého rodinného sídla a zjišťuje, že se zde nachází magické klíče, po nichž touží temné síly. Je v jejich moci se jim postavit?

Ragnarök – Konec světa

V jednom norském městě, které je ohroženo znečištěním a tajícími ledovci, se zdá, že přichází konec světa. Dávné zlo ale dokáže vyzvat na souboj jen legenda.

Hunters (bez české podpory)

Rozličná skupina lovců nacistů odhalí, že v roce 1977 se v USA skrývá nacistická buňka, která plánuje založit Čtvrtou říši. Vydává se proto na hon ukrytých nacistů a dosáhnout konečně spravedlnosti.

Star Trek: Picard (bez české podpory)

Bývalý kapitán lodi Enterprise, Jean-Luc Picard, se vrací v novém dobrodružství ze světa Star Treku, které navazuje na události snímku Nemesis. Ve spojení s Datem, Rikerem a dalšími společníky musí prozkoumat galaktické záhady a nečekaný návrat Borgů.

Amazing Stories

Mysteriózní povídkový seriál, každá epizoda vypráví nový dramatický příběh, který často zabíhá do oblasti sci-fi, fantasy či hororu.