Butt Boy: Superschopnost, jakou svět neviděl. Hrdina filmu nechává zmizet věci svým pozadím

V poslední době je opravdu těžké vymyslet či přijít na nějaký originální příběh. A tak se občas filmový tvůrci dostanou k vážně hodně velkým bizarním věcem, jako je právě film Butt Boy vyprávějící příběh o muži, který má zvláštní schopnosti.

Chip je obyčejný chlapík, který má ženu, rutinní práci a pravidelně chodí na kontrolu k lékaři. Poté, co se ale vrátí z vyšetření prostaty, se mu život obrátí naruby. Jeho nově nabitá schopnost – mizení věcí v pozadí – zapříčiní zmizení chlapce. Svoje největší tajemství hodlá pohřbít na schůzkách anonymních alkoholiků, kde se po letech setkává s detektivem Russellem. Ten vyšetřuje zmizení dítěte a pomalu přichází na to, že Chip má daleko temnější tajemství, než je alkoholismus.

Snímek by se dal jinými slovy také nazvat jako film Tylera Cornacka. Ten totiž stojí za režií, scénářem, hudbou, a dokonce si zahrál i hlavní roli Chipa. Herec je ve světě filmu spíše nováčkem. V roce 2016 natočil svůj filmový debut, komedii The Pocketeers, která se ani nedostala do podvědomí českých diváků. Do role detektiva byl obsazený Tyler Rice. Herec je známý především z krátkometrážních projektů. Ve vedlejších rolích uvidíme herečku Angelu Jones, známou z filmu Pulp Fiction nebo herce Brada Pottse.

Film měl premiéru na několika filmových festivalech ke konci roku 2019.

Zdroj: Tiny Cinema