Super Bowl: Filmové upoutávky na jednom místě

Hrstka vyvolených novinek se snažila upoutat pozornost během nejsledovanějšího večera roku. Filmové spoty z letošního Super Bowlu si můžete přehrát na jednom místě.

Black Widow

Black Widow bude druhý snímek s ženskou hlavní protagonistkou v rámci MCU v hlavní roli. Zároveň je to jeden z dlouhodobě nejvíce požadovaných filmů ze strany fanoušků. I samotná Scarlett Johansson se za vznik filmu velmi dlouho přimlouvala. A vše je prozatím na dobré cestě. Ze snímku Black Widow by se mohla vyklubat poněkud netradiční marvelovka; špionážní thriller, držící se více při zemi. Vzhledem k tomu, že i v druhém filmu s Captainem Americou to fungovalo, snad se to podaří i v tomto případě…

Není čas zemřít

V poslední, páté Craigově bondovce, se vrátí záporák Blofeld, jehož novou verzi ve Spectre ztvárnil Christoph Waltz. Nicméně Blofeld tentokrát nebude úhlavním nepřítelem pro Jamese Bonda. Hlavního padoucha zde ztvární čerstvý držitel Oskara Rami Malek. Právě Blofeld zde má plnit roli vedlejší, prý hodně podobnou úloze Hannibala Lectera v Mlčení Jehňátek. Bude tedy jakýmsi vězněm/poradcem, který snad poskytne MI6 nějaké informace.

Mulan

Když císař Číny vydá nařízení, že jeden muž na rodinu musí sloužit v císařské armádě k obraně země před nájezdníky ze severu, Hua Mulan, nejstarší dcera ctěného bojovníka, zaujme místo svého nemocného otce. V přestrojení za muže překonává Hua Jun nástrahy na každém kroku své cesty a učí se využívat své vnitřní síly a přijímat svůj skutečný potenciál. Tato epická cesta z ní nejen učiní ctěného bojovníka, ale vyslouží jí i respekt vděčného národa… a hrdého otce.

Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto má už zase trable s rodinou, tentokrát ale úplně jiné, než byste asi čekali. Kyberteroristka Cipher se navíc oklepala z direktu, který ji rychlá a zběsilá parta uštědřila v osmém díle, a je odhodlána jim to všem vrátit i s úroky.

Top Gun: Maverick

Přes třicet let ve službě. Pochvaly. Vyznamenání. Jediný, kdo za posledních 40 let sestřelil tři nepřátelská letadla. Přesto ho nikdy nepovýšili? Proč? Protože je to Maverick. Rebel, který poslouchá jen sebe sama.

Neviditelný

Cecelia je v nešťastném vztahu se sobeckým, chamtivým a manipulativním vědcem. S pomocí své sestry a její rodiny získá odvahu opustit svého přítele a schovat se, dokud nebude bezpečno. Její zmizení ale dovede vědce k sebevraždě. Zanechal jí po sobě veškeré peníze, dům a vše co vlastnil. Cecelia se ale po jeho smrti necítí více v bezpečí. Naopak. Dějí se jí děsivé věci a má neustále pocit, jako by ji někdo sledoval. Je ale těžké uvěřit někomu, kdo tvrdí, že její mrtvý bývalý přítel není tak úplně mrtvý a pronásleduje ji na každém kroku.

Mimoni: Padouch přichází

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život.

Bonus: Marvel na Disney+

Seriálové novinky ze stáje Marvel, které míří na streamovací službu Disney+, se trošku překvapivě představily v Big Game spotu. A udělaly velkou parádu.