Kylo Ren se vrací jako šéf v utajení

Humorné video, ve kterém se Kylo Ren (Adam Driver) převlékl a po vzoru americké reality show (u nás známá pod názvem Utajený šéf) si vyzkoušel roli řadového pracovníka mezi svými jinak podřízenými ve světě Star Wars, sklidilo úspěch. Není proto divu, že ani u nejnovější (a zatím finální) části ságy s podtitulem Vzestup Skywalkera se na to rovněž nezapomnělo…

Ve skeči pro pořad Saturday Night Live se Kylo Ren převléká za stážistu jménem Randy na palubě jednoho z křižníků Prvního řádu. Jak moc se od poslední takovéto akce poměry v řádu změnily? Najde si Renovo alter ego nějaké přátele? Jak se mu podaří vyjít se zaměstnanci, admirálem a s řadovými stormtroopery? A kolik lidí při tom přijde o život?

V předchozím videu z roku 2016 byla postava technika Matta, kterou herec ztvárnil, natolik oblíbená, že ji dokonce fanoušci formou módů zapracovali do videoher a stal se součástí značného množství internetových memů. Zda se něco takového podaří i tentokrát, kdy se hrdina vesmírné ságy za přihlížení skrytých kamer střetne se zákulisním chováním svých podřízených, posuďte sami.

Kylo Ren jako šéf v utajení v roce 2016