Free Guy: Ryan Reynolds ve světě her

Představitel Deadpoola a Pikachua – Ryan Reynolds se ukazuje v prvním traileru na hojně očekávanou akční žánrovku Free Guy, v níž lidé běžně žijí ve virtuální realitě. A právě jím ztvárněný, docela obyčejný chlápek si jednoho dne řekne, že už ho nebaví nechat se opakovaně okrádat a rozhodne se ze své úlohy vystoupit. Film od režiséra Nocí v muzeu se představuje v první upoutávce!

Ano, režisérem snímku je Shawn Levy, který má krom výše zmíněné trilogie také na kontě hned několik epizod velmi populárního seriálu Stranger Things. Ve Free Guy budeme svědky příběhu muže, který náhle zjistí, že je jen vedlejší postavou v open-world videohře, načež se rozhodne rozehrát svůj vlastní příběh…

Ve světě bez jakýchkoli limitů pak právě jemu připadne zodpovědnost jej zachránit dřív, než bude pozdě. Upoutávka vypadá skvěle, obsazení rovněž a už jen samotný koncept (ne v určitých prvcích nepodobný prvnímu LEGO®příběhu) je také výborný. Snad tedy takový bude i výslední film.

Free Guy má premiéru 9. července 2020. Scénáře se zhostil Matt Lieberman. V hlavních i vedlejších rolích se představí Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Taika Waititi, Utkarsh Ambudkar, Britne Oldford, Owen Burke, a další.