Never Surrender: Dokument o vzniku kultovní komedie Galaxy Quest

Humorem nabitý sci-fi snímek, parodující největší žánrové klasiky, patří mezi nejoblíbenější a nejpovedenější počiny tohoto typu od dob Červeného trpaslíka. Nejvíce reflektuje Star Trek, mnoho lidí se dokonce shoduje na tom, že je to asi nejlepší Star Trek film, ačkoli do kánonu nespadá. Nyní bude v kinech uveden na jeden jediný den nový dokument o tomto díle. Upoutávka na dokument o pozadí snímku Galaxy Quest se současnými výpověďmi herců a filmařů je tady!

Galaxy Quest byl jedinečný v tom, že v rámci děje do sebe zapojil i fanoušky. Jak by bylo vám, kdybyste byli velkým fanouškem Star Treku a najednou vám zavolal kapitán Kirk s tím, že vaše geekovské znalosti ho spolu s posádkou mohou zachránit?

Film bude zahrnovat řadu exkluzivních zákulisních scén a 10 minutový úvod se členy ScreenJunkies. Mimo to v něm budou i herci Tim Allen, Sigourney Weaver, Justin Long, Sam Rockwell, Tony Shalhoub, Missi Pyle, Rainn Wilson a Daryl „Chill“ Mitchell, spolu s režisérem Deanem Parisotem, scénáristou Robertem Gordonem, a vskutku celou legií fanoušků z řad celebrit, sdílejících vzpomínky a uznání oblíbeného filmu. Mezi osobnostmi, jež se zde objeví, jsou Wil Wheaton, Brent Spiner, Greg Berlanti, Damon Lindelof a více než tucet dalších filmařů, lidí od fochu a dalších, kteří tak jen stvrzují, že Galaxy Quest si během let si vypěstoval slušnou fanouškovskou základnu…

Celý dokument pod názvem Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary bude uveden pouze 26. listopadu.