Lady a Tramp: Roztomilé psí dobrodružství v novém kabátku

Se spuštěním streamovací platformy Disney+ přijde řada zajímavých projektů, které budou mít bezesporu velké ambice. Ostatně, posuďte sami, co všechno se na nás valí v našem shrnutí zde. Mimo jiné je za tím samozřejmě i snaha konkurovat Netflixu a jemu podobným. Proto není divu, že jedno z největších studií sahá i po rodinném stříbru. S blížícím se uvedením nám tak byla na YouTube uvedena další upoutávka na nové hrané zpracování kreslené klasiky Lady a Tramp. Druhý trailer na dobrodružství dvou pejsků je zde!

V nové ukázce se nám dostává řady doposud nezveřejněných záběrů a nového zpracování dnes už bezmála klasických scén. Vše zatím nasvědčuje tomu, že se bude jednat o vcelku příjemnou a milou podívanou pro nejmenší, i dospělé diváky.

Tradiční love story z roku 1955 pojednávala o romanci mezi pouličním psem Trampem a čistokrevnou fenkou Lady. Notoricky známý příběh nyní dostane nový kabát pod režijním dohledem Charlieho Beana (LEGO® Ninjago® film).

V hlavních a vedlejších rolích se představí Tessa Thompson, Justin Theroux, Kiersey Clemons, Janelle Monáe, Ashley Jensen, Thomas Mann, Yvette Nicole Brown, Benedict Wong, Arturo Castro, Adrian Martinez, Matt Mercurio, a další.

Snímek bude mít premiéru na nově spouštěné streamovací platformě Disney+ už 12. listopadu tohoto roku.