Climate of the Hunter: Trailer láká na návrat atmosféry hororových sedmdesátek

Pokud jste fanoušky hororů, které se natočily v průběhu sedmdesátých a osmdesátých let, tak tohle je film přímo pro vás. Už z traileru vyzařuje nezaměnitelná atmosféra starých klasických hororů, které v té době slavily obrovský úspěch, navzdory nekvalitním efektům a průměrným příběhům.

Alma a Elizabeth jsou dvě zcela rozdílné sestry. Alma se nedávno rozvedla a začíná si zvykat na osamělý život, zatímco Elizabeth je tvrdě pracující žena ve Washingtonu. Společně vyrazí navštívit Wesleyho, kterého neviděly již dvacet let. Wesley svůj život tráví v Paříži, kde se stará o těžce nemocnou manželku. Společně se sejdou u večeře, kde začíná poklidné komorní drama, plné emocí plynoucích z osamělosti všech přítomných. Vše se stupňuje ve chvíli, kdy vyvstane podezření, že by Wesley mohl být upírem.

Režie se ujal Mickey Reece, který si prošel všemi možnými filmovými profesemi. Od režiséra, přes kameramana, scénáristu, skladatele až po herce. Bohužel jeho snímky nejsou u českého publika příliš známé. V hlavních rolích se objevili Mary Buss, Ginger Gilmartin nebo Jacob Snovel.

Snímek měl v Americe premiéru 19. září 2019.