Spider-Ham: Caught in a Ham: Prasátko z Paralelních světů se vrací

Oblíbený animovaný hrdina z oscarového Spider-Mana studia Sony se představuje v krátkém filmu, nazvaném Spider-Ham: Caught in a Ham. Nu a jelikož tato vedlejší postava z jiné dimenze byla tak trochu parodií ke klasickým kresleným groteskám, je asi jasné, co můžeme očekávat. Tenhle kraťas má prostě všechno!

Prequelový a zatraceně povedený, gagy nabitý počin, má opravdu něco do sebe. Postavu navíc stejně jako ve filmu i zde daboval John Mulaney. Ukazuje se nám zde zejména, co neohrožený prasečí hrdina dělal pár okamžiků předtím, než byl vtažen do světa Milese Moralese.

Nutno dodat, že by bylo zajímavé, kdyby podobný prostor dostaly i ostatní verze Spideyho, které se ve filmu objevily. Tak či tak, nezbývá než se těšit na případné pokračování tolik úspěšného snímku (nebo třeba na sólové dobrodružství se Spider-Hamem, které dosud není potvrzeno) a podobně jako Petr Párek zatím dělat, co nás baví. Třeba jíst hot dogy…

Scénář krátkého snímku Spider-Ham: Caught in a Ham dostal na starosti Miguel Jiron, zatímco režii David Schulenburg. Oba měli na triku i animaci celovečerních Paralelních světů. Poprvé se objevil jako bonus na Blu-ray nosičích, nyní je k vidění i na YouTube.