Parazit napadl Světozor!

Pražské kino Světozor hlásí: „Náš program byl infikovaný cizokrajným Parazitem. Je třeba zakročit a s jihokorejským cizopasníkem zatočit. Potřebujeme vaši pomoc. Hromadná dezinfekce proběhne pod odborným dohledem v úterý 24. září. Přijďte na exkluzivní předpremiéru vítěze letošního festivalu v Cannes.“

Hned tři termíny promítání si pro sebe uzmul chválený snímek režiséra Bong Joon-hoa (Snowpiercer, Okja). V úterý v kině Světozor v časech 20:15, 20:30 a 20:45 čeká na návštěvníky projekcí Parazita jedinečný zážitek. Organizátoři nevšední předpremiéry nechtějí nic konkrétního prozrazovat, jen do světa pustili tajemnou zprávu, že heslo „Parazit napadl Světozor“ rozhodně není prázdná fráze. Co se týče samotných promítání, tak všechny tři v každém sále uvede filmový publicista a ředitel kina Aero Jiří Flígl.

Buďte mezi prvními, kdo uvidí Parazita – nezadržitelně divokou tragikomedii a údajně nejzábavnějšího vítěze Festival de Cannes od dob legendárního majstrštyku Quentina Tarantina Pulp Fiction. Jihokorejský snímek zatím vede na ČSFD žebříček divácky nejlépe hodnocených filmů tohoto roku a sbírá jednu nadšenou recenzi za druhou. A pospěšte si! Volných míst nezbývá moc, něco kolem stovky lístků je stále v prodeji a může se stát, že na pokladnách v den konání akce již nebudou. Pokud se vám na úterní exkluzivní předpremiéru nepodaří dostat, nezoufejte – další promítání Parazita je na programu kina Světozor i v následujících dnech počínaje čtvrtkem 26. září.

Přehled promítání Parazita v kině Světozor ZDE.

PS: Vypadá to, že Parazit napadl nejen program Světozoru, ale také jeho výzdobu a sociální sítě ZDE a ZDE.