Battle at Big Rock: Dinosauři z Jurského světa se vrací v krátkém filmu

Nedávno bylo potvrzeno, že Jurský svět bude mít další pokračování. Dočkáme se tedy již třetího dílu, ve kterém se vrátí hlavní hvězdy včetně Chrise Pratta a Bryce Dallas Howard. Protože ale snímek dorazí až někdy v roce 2021, společnost Universal zveřejnila krátký napínavý snímek, aby filmové fanoušky na pokračování správně naladila.

Ve filmu se zaměřujeme na mladou rodinu o pěti členech, která kempuje v parku. Svět je po událostech snímku Jurský svět: Zánik říše plný nebezpečných dinosaurů a nikdy nevíte, kdy a kde se zrovna objeví. Klidnou rodinnou večeři naruší dva mírumilovní dinosauři a již na první pohled je jasné, že se jedná o matku s mládětem. Po chvilce však na ně zaútočí nebezpečný dinosaurus, jenž si po neúspěchu v boji všimne i přihlížející rodiny. Začíná boj o přežití a záchranu tří dětí. Hrdinové krátkého snímku musí se naučit spolupracovat jako opravdová rodina a držet při sobě.

Jako hlavní manželská dvojice se představili André Holland, známý z filmu Moonlight a Natalie Martinez, která se proslavila několika seriály, například Kingdom nebo Pod kupolí. Režie skoro devítiminutového filmu se ujal Colin Trevorrow, ten stojí i za režií prvního Jurského parku z roku 2015 a upsal se i k režii potvrzeného třetího dílu.