Lady a Tramp: Další klasická disneyovka v novém traileru

Lví král se nedávno stal vůbec nejvýdělečnější disneyovkou. Nová zpracování kreslených filmových klasik prostě táhnou a proto není divu, že jsou na programu další. Jedním z nich bude i další notoricky známý pohádkový klenot – Lady a Tramp. Ten se nyní představuje ve své nové, realistické podobě v prvním traileru. 

Hraná podoba starého snímku v prvním traileru působí tak trochu jako variace na v nedávné době populární sérii filmů Psí poslání a na něj navazujícího Psího poslání 2, nebo Psího domova. Jak moc povedený snímek bude, je zatím asi brzy soudit.

Tradiční love story z roku 1955 pojednávala o romanci mezi pouličním psem Trampem a čistokrevnou fenkou Lady. Notoricky známý příběh nyní dostane nový kabát pod režijním dohledem Charlieho Beana (LEGO® Ninjago® film).

V hlavních a vedlejších rolích se představí Tessa Thompson, Justin Theroux, Kiersey Clemons, Janelle Monáe, Ashley Jensen, Thomas Mann, Yvette Nicole Brown, Benedict Wong, Arturo Castro, Adrian Martinez, Matt Mercurio, a další. Snímek bude mít premiéru na nově spouštěné streamovací platformě Disney+ už 12. listopadu tohoto roku.