Fanoušek Marvelu šel do kina na Avengers: Endgame více jak stokrát

Když jste v kině téměř častěji než zaměstnanci a necháte tam jednu celou výplatu, je docela možné, že o vás napíšou na internetu. Super fanoušek Marvelu se inspiroval loňským rekordem, který se však dostal až do Guinessovy knihy rekordů.

Američan Anthony Mitchell strávil v kině téměř tři sta hodin svého života. Na tom by nebylo až tak moc divného, kdyby se ovšem nejednalo o projekce jednoho a téhož filmu, Avengers: Infinity War. Celkem sto tři návštěv této marvelovky ho vyšlo na něco okolo jednoho tisíce dolarů. Dostal se dokonce až do Guinessovy knihy rekordů a tvůrci následného pokračování, Avengers: Endgame, ho za odměnu pozvali na plac, kde tento počin vznikal.

Poctu Marvelu a samotnému Mitchellovi letos složil další fanoušek, Agustin Alanis. Rovněž viděl jeden film sto třikrát, avšak tentokrát šlo o tříhodinový opus s podtitulem Endgame. Jak sám uvedl na Twitteru, rozhodně se nejedná o konečné číslo. Je tedy jasné, že rekord se bude znovu přepisovat co nevidět.

Avengers: Endgame je druhý nejúspěšnější film všech dob. Od své premiéry vydělal po celém světě neskutečných 2, 73 miliard dolarů a statečně dobývá krále Avatara.