Reklama na pivo, ve které bratr Brada Pitta paroduje slavnou scénu z filmu Sedm

Douglas Pitt je mladším bratrem herce Brada Pitta. Podobu rozhodně zapřít nemohou, ale herectví se Doug nikdy nevěnoval. Za celou dobu se objevil pouze v reklamách, nyní natočil reklamu, která paroduje slavnou dramatickou scénu z filmu Sedm, kde hlavní roli ztvárnil jeho slavný bratr.

Reklama byla natočená pro pivní společnost Mother’s Brewing Company. Ve scéně Doug míří na zločince stříkací hadicí, zatímco jeho kolega opatrně otevírá záhadnou krabici, ve které najde vypité plechovky piva. Zločinec se Dougovi dostává do hlavy tím, že pomalu odhaluje jak se k pivu dostal a jaký pocit měl, když ho vypil. Doug se rozčílením neovládne a oproti názoru svého kolegy zločince postříká hadicí. Reklama končí tím, že si jde Doug koupit další pivo.

Slavná scéna z filmu Sedm je označována za jednu z nejemotivnějších a nejnapínavějších scén z Pittovy kariéry. V originálním snímku (pozor spoiler) se v krabici nachází hlava jeho filmové manželky Gwyneth Paltrow. Mysteriózní trhiller od režiséra Davida Finchera nabízí napínavou podívanou se skvělým obsazením včetně Brada Pitta, Morgana Freemana nebo Kevina Spaceyho.

Doug Pitt pracuje ve světě obchodu a investic. Ve svém volném čase se věnuje charitativní práci. V roce 2007 založil vlastní charitativní organizaci s názvem Care to Learn, která podporuje vzdělávání a práva dětí. Podílel se rovněž na několika misích v Africe, například pomohl s vyčištěním pitné vody v Keni. Díky své práci za záchranu přírody, pralesa, zvířat a vzdělávání dětí, byl jmenován ambasadorem Tanzánie.