Připravuje se prequel Pomády

Filmové studio Paramount Pictures přichází s novinkou, která potěší všechny fanoušky muzikálů a hlavně fanoušky filmu Pomáda. Studio totiž pracuje na novém snímku s názvem Summer Loving, předfilm k muzikálové Pomádě.

Studio si na scénář k filmu sehnalo scénáristu Johna Augusta, jenž několikrát spolupracoval s režisérem Timem Burtonem, například na filmu Karlík a továrna na čokoládu, Velká ryba a rovněž napsal i scénář k hrané verzi Aladina od Disneyho, na kterého se můžeme těšit již letos. Post scénáristy máme jasný, a prozatím je to jediná obsazená pozice, o které víme.

Příběh by měl vyprávět o dni, kdy se ikonické postavy z Pomády, Danny a Sandy, setkali a strávili spolu den na pláži. Jejich seznámení jsme mohli slyšet i v původním muzikálu v písni Summer Nights, kde každý z nich vypráví přátelům svojí verzi. Studio se teď rozhodlo celou tuhle událost zfilmovat.

Na výsledek si samozřejmě musíme ještě počkat. Hlavně se těšíme na obsazení, které bude stěžejní, aby připravovaný film měl úspěch.