Máma: Další trailer nás varuje před Octavií Spencer

Představte si, že jste mladí, chcete si užívat života a jediný problém je v tom, že nejste plnoletí a nikde vám neprodají alkohol. V tom se objeví Octavia Spencer a alkohol vám ráda koupí a ještě k tomu všemu vám nabídne mísnost, kde můžete pořádat večírky. Neodolatelná nabídka, která ale skrývá nebezpečí.

Příběh vypráví o skupině mladých lidí, kteří si chtějí užívat života naplno, i když jsou nezletilí. Štěstí jim přeje, když narazí na starší ženu Sue Ann, jenž jim ochotně zakoupí alkohol a navíc je pozve k sobě domů a přenechá jim k dispozici volný pokoj na večírky. To vše pod jednou podmínkou – nikdy nechodit nahoru. Na Sue Ann je ale něco divného a postupně se to začíná projevovat. To nejhorší propukne, když poruší jedinou podmínku, kterou jim předložila, a od té chvíle jim jde o život.

V hlavní roli ochotné, ale děsivé Sue Ann se představí Octavia Spencer. Z mladých a začínajících herců budeme moci spatřit: Missi Pyle, McKaley Miller, Diana Silvers nebo Corey Fogelmanis. Obsazení doplňují vedlejší role, ve kterých se objevili Juliette Lewis, Luke Evans nebo oscarová Allison Janney.

Světové premiéry se horor dočká 30. května 2019, ve stejný den se představí i v našich kinech v České republice. Podívejte se, na co se můžeme těšit v druhém traileru s českými titulky.