Nolanův nadcházející snímek nabírá známé tváře

O Nolanově nejnovějším filmu víme pramálo, a tak nás potěší každá příjemná novinka, která se ke snímku váže. Tentokrát se budeme věnovat obsazení. Projekt totiž nabral na palubu nové a poměrně známé tváře. Na koho se můžeme těšit?

Jak jsme již naznačili, hovořit budeme pouze o jménech. To jsou totiž jediné informace, které byly potvrzeny. V nejaktuálnějším snímku Christophera Nolana, proslulého režiséra a scénáristy, který stojí za skvosty jako Interstellar, Memento či za batmanskou trilogií, se dočkáme minimálně tří povědomých jmen.

Dámy mají přednost, tudíž si představíme hlavního ženského tahouna filmu, kterým je herečka Elizabeth Debicki, jejíž první větší roli můžeme zaznamenat ve Velkém Gatsbym, dále pak ve druhých Strážcích Galaxie či loňském Králíčku Petrovi.

Ve snímku si střihne roli i lamač srdcí dospívajících dívek Robert Pattinson, o jehož roli stejně jako u ostatních nemáme ani zmínku. Roberta pravděpodobně všichni znají z nechvalně proslulé upírské ságy Twilight či ze čtvrtého dílu Harryho Pottera s podtitulem Ohnivý pohár, kde ztvárnil roli Cedrica Diggoryho.

Nejvíce filmové stopáže si pro sebe však uzme John David Washington ztvárňující hlavní roli. Naposledy jsme měli tu možnost vidět ho loni v Leeově BlacKkKlansmanovi, kde se taktéž ujal té nejdůležitější role. Proslul však i díky komediálnímu seriálu Hráči, kde vtipkuje po boku Dwayna Johnsona.

Nolanův další film má v Česku stanovené datum premiéry na 16. července roku 2020. Do té doby se jistě dozvíme spoustu dalších informací, o kterých vás budeme informovat.