V novém Predátorovi se původně měla objevit Ripleyová

Konec nejnovějšího dílu o nejslavnějším lovci galaxie skončil s odhalením speciálního zabijáckého brnění.  V původním scénáři však Shane Black zamýšlel poskytnout fanouškům trochu jiný konec, který by ocenili nejvíce milovníci Vetřelce.

Poslední minuty snímku Predátor se věnovaly tajemné vesmírné lodi, jejíž útroby skrývaly mocnou mimozemskou technologii. Ta se přisála na jednoho zaměstnance laboratoře a vytvořila kolem něj podivuhodné brnění. To mělo jasný účel – sloužilo k exterminaci predátora. Ovšem podle všeho původní konec měl být ještě mnohem překvapivější.

V jednom z alternativních scénářů totiž zmíněné brnění měla nosit hrdinka série Vetřelec, Ripleyová. Její cameo mělo být tak jasným propojením světů vesmírného lovce a jeho úhlavního nepřítele. Tu si měla zahrát Breanna Watkins. Návratu Sigourney Weaver bychom se tak stejně nedočkali.

Sigourney Weaver se jako známá postava měla vynořit na sobě s dýchací maskou a uniformou s jmenovkou. Celkově byly natočeny tři konce a důvod, proč Shane Black tento zavrhl, je možná proto, že Ripleyová žila až v příliš vzdálené budoucnosti a kromě mimozemšťanů a moderních zbraní by bylo nutné divákům představit ještě nějaký stroj času.

O dalších pokračováních jak Vetřelce, tak predátora se zatím moc neví. Ani jeden ve svém posledním díle diváky příliš neohromil a kasovně si příliš dobře nevedl. Otázkou tak zůstává, kdy se tvůrci opět pokusí tyto zabijáky galaxie opět přivést na stříbrná plátna.