Všechno nejhorší 2: Připravte se znovu zemřít v prvním traileru

Na svátek sv. Valentýna neuvidíme v kinech pouze romantické komedie, ale také pokračování úspěšného hororu Všechno nejhorší z roku 2017.

Hlavní roli v pokračování opět ztvárnila Jessica Rothe, která se znovu setká s vražedným Babyfacem. V původním obsazení zůstávají i role Treeina přítele a jejich kamaráda Ryana Phana, takže se ve snímku po boku Jessicy opět objeví i Israel Broussard a Phi Vu.

Tree se v prvním díle Babyface zbavila nadobro, tedy alespoň si to myslela. Na baseballovém utkání ji však zavraždí jiný Babyface a Tree začíná stejná časová smyčka jako minule. Což by jednoho opravdu dokázalo dohnat k šílenství. Jenže tentokrát nejde vrah jen po ní samotné, ale má spadeno i na její přátele.

Za scénářem a režií stojí Christopher Landon, režisér prvního dílu nebo snímku Paranormal Activity: Prokletí, z roku 2014. Přesto, že se horor jakožto žánr v jeho filmografii již nachází, nikdy není snadné navázat na úspěch prvního snímku stejně tak úspěšným pokračováním.

Můžeme jen doufat, že se to Landonovi podaří a druhý díl bude stejně dobrý a výdělečný jako jednička. Čeští diváci se filmu v kinech dočkají už 28. února 2019.