Vin Diesel vás naučí breakdance v zapomenutém videu

Spousta hollywoodských celebrit měla před svojí hvězdnou kariérou různá zaměstnání či koníčky. Takový Brad Pitt dělal kuřecího maskota pro fast food, George Clooney prodával boty a Christopher Walken pracoval jako krotitel lvů v cirkuse. Zálibou Vina Diesela, o které se v minulosti netajil, je zase tanec ve stylu breakdance. Jeho taneční pohyby z 80. let jsme ale až doteď neměli možnost vidět.

Jednapadesátiletý akční herec se v 80. letech věnoval breakdancingu. Diesel vyrůstal ve čtvrti v New Yorku, kde rap a tyto styly tance, jež se zrodily na ulici, byly velmi moderní. Tancováním si dokonce i vydělával na ulicích, což dodnes považuje za své první profesionální vystupování.

Aby se více dostal do středu pozornosti, začal pracovat jako vyhazovač v nočním baru, kde měl možnost si několikrát za svoji směnu zatančit s profesionálními tanečníky. Později se dokonce začal věnovat i rapu a společně s Arthurem Russellem nahrál jednu ze svých písní. Nyní můžete sami posoudit, jestli se měl Vin Diesel raději věnovat rapu a tanci, nebo je dobře, že skončil u akčních filmů.