Ryan Reynolds natočil nové scény pro PG-13 verzi Deadpoola 2

Druhý Deadpool byl obrovským filmovým hitem a neřízenou akční jízdou. Není proto divu, že se tvůrci rozhodli i pro natočení nových scén a úpravu filmu pro mladší diváky, jimž byla původní R-rated verze nepřístupná. Sice to zavání snahou vydělat co nejvíce peněz, ale což. Pro novou „přístupnější“ verzi Deadpoola 2 byly před dvěma měsíci natočeny nové scény, kvůli nimž se část štábu znovu sešla. 

Mnoho detailů ohledně toho, co bude tato varianta filmu obsahovat, bohužel známo není. Nicméně scénáristé Rhett Reese a Paul Wernick v nedávném rozhovoru alespoň potvrdili, že rozhodně nepůjde o osekaný původní film. Což je samozřejmě dobře, že se nám tedy dostane i nějakého nového obsahu.

Podle herce a producenta Ryana Reynoldse, režiséra Davida Leitche a několika dalších nejmenovaných členů původního štábu, kteří se, jak už bylo zmíněno, před dvěma měsíci sešli k tvorbě zbrusu nových scén, tak půjde o plnohodnotnou verzi filmu s novým obsahem. Snímek ještě není hotov a není známo datum uvedení.

Takto upravený Deadpool bude uveden v amerických kinech a rozhodně poskytne něco nového i těm fanouškům, jenž původní snímek viděli několikrát. Otázkou ovšem je, zda to celé vůbec stojí za to. Snad tedy onen nový dotočený obsah bude opravdu parádní…

Možným důvodem ke zpřístupnění projektu mladším divákům může být i širší uvedení v Číně, které se dosud neuskutečnilo. Tedy další peníze… Též se spekuluje o tom, že PG-13 verze má co dělat s nedávným odkoupením Foxu studiem Disney. Každopádně, berme za plus že bude k dispozici nějaký ten nový obsah s ukecaným žoldákem…