Avengers 4: Kdy vyjde trailer?

Už je to nějaký čas, co bratři Russové odpovídali fanouškům na jejich otázky v posledním Q&A, a zároveň je to rok od zveřejnění traileru na Avengers: Infinity War. Mnoho fanoušků si stále častěji pokládá otázku, kdy se konečně dočkáme nějaké upoutávky na poslední film s marvelovským týmem superhrdinů. S jistotou můžeme říci, že to bude do konce roku 2018. Bude prosinec tedy tím měsícem, kdy srdce milionů geeků po celém světě opět zaplesá?

Pokračování Avengers je jeden z nejočekávanějších filmů roku 2019, které slibuje nejen vysvětlení mnoha otázek z Infinity War, ale také marvelovek za celé desetiletí. Marvel na 5. prosinec plánuje speciální tiskovou konferenci, kde by se měl zveřejnit celý název snímku. Před konferencí se ale bude konat promítání Infinity War, po němž by se přítomní diváci mohli dočkat traileru na čtvrté Avengers, který by se následně mohl zveřejnit na internetu.

Fanoušci se snaží dle nápověd bratrů Russových uhodnout celý název filmu. Zatím mezi nejvíce favorizované patří Avengers: End Game. Název odkazuje na větu, kterou v Infinity War pronesl Doctor Strange. Očekávanou postavou v pokračování je také Captain Marvel, kterou v po-titulkové scéně povolal Nick Fury. Její samostatný film se do kin dostane v březnu 2019, Avengers 4 pak budou následovat jen o dva měsíce později.

Všichni fanoušci můžou jen doufat, že tyto domněnky, které se vytvořily sledem akcí a promítání, se stanou skutečností a trailer spatří světlo světa 5. prosince.